Neptun, Webmail és egyéb belépések

Gál Ferenc Főiskola Szeged

A 2017/2018 tanév jelmondata Mert aki sokat kapott, attól sokat követelnek, és akire sokat bíztak, attól annál többet kívánnak. (Lk 12,48b)
2018.4.24., György névnapja van.

Theolingua nyelvvizsga

 

Tegyél Theolingua nyelvvizsgát a Gál Ferenc Főiskolán!

Főiskolánk 2008 óta a Nyelvvizsgáztatási Akkreditációs Központ által kihelyezett vizsgahelyként működik. Az intézményben a Károli Gáspár Református Egyetemen kifejlesztett Theolingua nyelvvizsgát lehet letenni angol, német és olasz nyelvből.
A Theolingua egyházi szaknyelvi anyaggal bővített kétnyelvű, háromfokozatú nyelvvizsga, amely az Európai Unióban általánosan használt B1, B2 és C1 szinteknek megfelelően méri a nyelvi ismeretet. A nyelvvizsga akkreditált, azaz államilag elismert, ebből következően egyenértékű bármely más államilag elfogadott általános vagy szaknyelvi vizsgával. Ennek megfelelően a Theolingua hozzájárulhat akár a felvételi pontok gyűjtéséhez, akár főiskolai, egyetemi diploma elnyeréséhez. További lehetőséget jelent, hogy egy korábban letett nyelvvizsga részvizsgája párosítható a Theolingua szaknyelvi vizsga megfelelő részével is, s a két vizsga együtt C típusú nyelvvizsgának felel meg. Az állami elismertség biztosítja azt is, hogy a diploma megszerzéséhez szükséges nyelvvizsga letehető a Theolingua vizsgarendszerben.

Tudj meg többet a központ hivatalos honlapján: www.theolingua.hu 

  

J e l e n t k e z é s   n y e l v v i z s g á r a

 

  A Theolingua nyelvvizsgához intézményünk tanfolyami lehetőséget is biztosít!  


Nyelvvizsgafelkészítő tanfolyam a GFF-en:

T á j é k o z t a t ó   és   j e l e n t k e z é s   t a n f o l y a m r a

 

 

Theolingua & nyelvvizsga hírek:

Alapvető infók az "ingyenes nyelvvizsgáról", a nyelvizsgadíj visszatérítéséről (Forrás: Új Nemzedék) 

503/2017. (XII. 29.) Korm. rendelet az első sikeres nyelvvizsga és az első emelt szintű idegen nyelvből tett érettségi vizsga díjához nyújtott támogatásról 

Tanfolyamok és nyelvvizsgák 2017-ben 

 

 

Mintafeladatok & felkészülés a nyelvvizsgára: www.theolingua.hu  →  Felkészülés → Minta feladatok