Gál Ferenc Főiskola Szeged

A 2019/2020 tanév jelmondata Hiszen Isten nem a csüggedtség, hanem az erő, a szeretet és a józanság lelkét adta nekünk. (2Tim, 1,7)
2020.6.05., Fatime névnapja van.
Betűméret:  A   A   A

Tanévzáró és diplomaátadó a szarvasi Pedagógiai Karon

2018. június 23-án tartotta meg tanévzáró és diplomaátadó ünnepségét a Gál Ferenc Főiskola Pedagógiai Kara a szarvasi Evangélikus Ótemplomban. Az ünnepség kezdetén Dr. Lipcsei Imre dékán köszöntötte a vendégeket. A rendezvényen jelen volt Dr. Kozma Gábor, a Gál Ferenc Főiskola rektora, Tolnai Péter, a Békés Megyei Önkormányzat alelnöke, Gaál Roland hivatalvezető, Babák Mihály polgármester, Földesi Zoltán főtanácsnok, Seidl Ambrus plébános és Lázár Zsolt esperes.
Lakatos Lilla hallgató szavalatát követően Dr. Kozma Gábor köszöntötte a diplomájukra váró hallgatókat, majd rektori dicséretet adott át kiváló eredményeket hozó munkájuk elismeréseként Dr. Lipcsei Imre dékánnak és Kovács Katalin tanulmányi vezetőnek.
Dr. Lipcsei Imre elbúcsúztatta a végzősöket, külön is kiemelve az agrármérnök tanár diplomát átvevőket, akik a Pedagógiai Karon először vehettek át MA diplomát.
Az ünnepség részeként a Gyakorlóintézmény óvodásai és iskolásai mondták el szavalatukat. A hallgatók esküje után Dr. Kozma Gábor, Seidl Ambrus és Lázár Zsolt megáldotta a Pedagógiai Kar új zászlóját.
A legkiválóbb óvodapedagógus jelölt díjat Mile Barbara, a legkiválóbb tanító jelölt díjat Belicza Bence hallgató vette át. A Rózsa Borka Alapítvány díját Lakatos Lilla hallgató nyerte el, a jutalomkönyvet Bíró Gyula, a Gyakorlóintézmény igazgatója adta át.
Végezetül Gaál Roland és Babák Mihály búcsúztatta el a végzősöket.

 

     


Sajtómegjelenés:

GFF Pedagógiai Kar
BEOL