Gál Ferenc Főiskola Szeged

A 2019/2020 tanév jelmondata Hiszen Isten nem a csüggedtség, hanem az erő, a szeretet és a józanság lelkét adta nekünk. (2Tim, 1,7)
2020.6.03., Klotild, Pünkösd névnapja van.
Betűméret:  A   A   A

Tanévzáró és diplomaátadó a békéscsabai Gazdasági Karon

A végzős hallgatók ballagásával és az ezt követő diplomaátadó ünnepséggel zárult a tanév a Gazdasági Karon. A 2018. június 22-i esemény volt az első, amely már a Gál Ferenc Főiskola égisze alatt került megrendezésre. Az ünnepség a kari zászló és a Főiskola vezetőségének, valamint a meghívott díszvendégek bevonulásával kezdődött. A végzősöket köszöntötte Dr. Kozma Gábor rektor és Dr. Lipcsei Imre dékán is. A díszvendégek közül Dr. Gellén Márton helyettes államtitkár, Dr. Rákóczi Attila, a kormányhivatal főigazgatója, Herczeg Tamás országgyűlési képviselő, és Kiss Tibor alpolgármester üdvözölték a frissdiplomás fiatalokat.
Üde színfoltja volt a rendezvénynek a békéscsabai Savio Szent Domonkos Katolikus Általános Iskola és Óvoda tanulóinak műsora, mely még emlékezetesebbé tette az ünnepséget a diplomáját átvevő 32 végzős hallgató és a megjelent vendégek számára.

Uhrin Katalin
vezető könyvtáros

Sajtómegjelenések:

Gál Ferenc Főiskola Gazdasági Kar
BEOL
Behir