Gál Ferenc Főiskola Szeged

A 2019/2020 tanév jelmondata Hiszen Isten nem a csüggedtség, hanem az erő, a szeretet és a józanság lelkét adta nekünk. (2Tim, 1,7)
2020.6.02., Kármen, Anita névnapja van.
Betűméret:  A   A   A

Pünkösdi sportnap a GFF-en az ENSI szervezésében

Főiskolánk június 1-jén rendezi meg pünkösdi sportnapját Szegeden, amire szeretettel hívja és várja szegedi, szarvasi és gyulai nappali és levelező hallgatóit, tanárait!

A sportnap 11 órakor kezdődik az SZTE JGYPK Topolya sori létesítményében (Szeged, Topolya sor 3.). Az Egészségnevelési és Sport Intézet (ENSI) szervezésében tavaly útjára indult Szent Gellért focikupa mellett új versenyszámok kerültek be a programba. Egyéniben távolugrásban, súlylökésben, 100 m és 400 m síkfutásban, csapatban pedig 4×400 m váltófutásban rendezünk versenyeket. Programunkban egy szegedi kézilabdás olimpikon tart rövid előadást az egészségfejlesztésről, akinek a közreműködésével további ügyességi versenyszámokban mérik össze tudásukat a hallgatók és az oktatók. A nap egyik érdekes pillanataként egy régi szegedi sportágat, a turult is bemutatjuk.

A sportolni és versenyezni vágyókat szendvicsebéddel látjuk vendégül. Reméljük, hogy minél többen találkozunk egy élvezetes sportolást, lélekemelő együttlétet, főiskolai közösséget építő napon!
Mindenki megjelenésére feltétlen számítunk! Jelentkezni a kari Tanulmányi Osztályokon lehet május 26-ig, a létszám ismeretében az utazást megszervezzük.