Neptun, Webmail és egyéb belépések

Gál Ferenc Főiskola Szeged

A 2017/2018 tanév jelmondata "Mert aki sokat kapott, attól sokat követelnek, és akire sokat bíztak, attól annál többet kívánnak." (Lk 12,48b)
2017.12.17., Lázár, Olimpia névnapja van.

Megye Futás – GFF Békés csatlakozással

Megye Futás – GFF Békés csatlakozással

 

Tóth László futónagykövet negyedik alkalommal hívja egy kis mozgásra Békés megye településein élőket. A kezdeményezés célja a mozgás, a futás népszerűsítése.

Iskolánk a Gál Ferenc Főiskola Békési Szakképző Iskolájának tanulói is csatlakoztak a kezdeményezéshez. 2017 március 28-án a város határában fogadták a Tarhos felől érkező futó delegációt és kísérték őket be a város központjába.

Lászlót és csapatát a helyi általános iskolák tanulói fogadták a posta előtti téren, ahol is néhány mondatban összefoglalta gyerekeknek szánt üzenetét:

„Jómagam és társaim azon munkálkodunk, hogy minél többen megmozduljanak a megyében. Futónagykövetként ez a küldetésem lényege, de ez nekem személyes ügyem is. Úgy gondolom, hogy fontos a példamutatás, erre kiváló lehetőség ez az esemény. Szeretném, ha az emberek tudnák, hogy a mozgás, a futás és a különböző sportok űzése, gyakorlása nem csupán egy kedvtelés, hanem egy nagyon lényeges része az egészséges életmódnak, az ép testnek és léleknek.”