Gál Ferenc Főiskola Szeged

A 2019/2020 tanév jelmondata Hiszen Isten nem a csüggedtség, hanem az erő, a szeretet és a józanság lelkét adta nekünk. (2Tim, 1,7)
2020.5.26., Fülöp, Evelin névnapja van.

II. Lépcsőfutó verseny a Gál Ferenc Főiskolán (2018. március 01.)

2018. március elsején a GFF ENSI és a GFF HÖK szervezésében rendezték meg a II. Lépcsőfotó versenyt. A lelkes versenyzők a megmérettetés először alaposan bemelegítették, majd lenyújtottuk izmaikat. A verseny a GFF Klebelsberg termének bejárata elől indult és egészen az épület harmadik emeletig tartott a táv. A verseny során térd-, könyök- és kézfejvédő használata kötelező volt. A lépcsőfokokat tetszés szerint lehetett futva átlépni, viszont a korlátba nem lehetett kapaszkodni. A versenyzők egyesével indultak, a rangsor a mért idő alapján alakult ki. Hallgatóink mellett Dr. Thékes István, Főiskolánk tanára is a versenyzők között volt.

Harmadikként Jankai Gábor, hittanár- nevelőtanár elsőéves MA szakos hallgató, második helyen Kovács Zoltán, ötödéves katolikus teológus hallgatónk futott be. A versenyt Fejős Nelli elsőéves katekéta-lelkipásztori munkatárs szakos hallgató nyerte. A sportos délutánt a résztvevők nyújtással és folyadékpótlással zárták.