Gál Ferenc Főiskola Szeged

A 2018/2019 tanév jelmondata ...akik igazságra tanítottak sokakat, tündökölnek örökkön-örökké, miként a csillagok. (Dán 12,3)
2019.5.21., Konstantin névnapja van.

Három napos továbbképzésen voltak a békéscsabai Lencsési Óvoda pedagógusai a szarvasi Gyakorlóban.

Az április utolsó hetében tartott szakmai továbbképzésen a „mesejátszás”, a mese dramatizálás menetét Gyekiczki István Győzőné szakvezető óvodapedagógus, főiskolai mesteroktató vezetésével vették át a pedagógusok, elemezve a módszer komplexitását, szervezési és lebonyolítási feladatait. A jó gyakorlat átadása azonban nemcsak az elméleti tudás elsajátítását jelentette. A Lencsési Óvoda résztvevői arról számoltak be, hogy ez a három nap érzelmi töltésű tapasztalatot, ötleteket, élményt, a gyermekek számára önfeledt játékot, a pályakezdő kollégák számára pedig motivációs erőt jelentett Gyekiczki István Győzőné lelkesedésével, szakmai alázatával, példaértékű előadásmódjával fűszerezve.  

A Lencsési Óvoda intézményvezetője hálás köszönetét fejezte ki a Gyakorló Intézmény számára az önzetlen lehetőség felajánlásáért. 

„Boldogsággal töltött el, hogy volt olyan momentum, amiben megerősítést kaptam és persze ott volt jó néhány olyan dolog, amiből tanulhattam! A három nap alatt újra rájöttem, hogy imádom a munkámat és hálás vagyok!" /Anett, résztvevő/