Gál Ferenc Főiskola Szeged

A 2019/2020 tanév jelmondata Hiszen Isten nem a csüggedtség, hanem az erő, a szeretet és a józanság lelkét adta nekünk. (2Tim, 1,7)
2020.6.05., Fatime névnapja van.
Betűméret:  A   A   A

Három napos továbbképzésen voltak a békéscsabai Lencsési Óvoda pedagógusai a szarvasi Gyakorlóban.

Az április utolsó hetében tartott szakmai továbbképzésen a „mesejátszás”, a mese dramatizálás menetét Gyekiczki István Győzőné szakvezető óvodapedagógus, főiskolai mesteroktató vezetésével vették át a pedagógusok, elemezve a módszer komplexitását, szervezési és lebonyolítási feladatait. A jó gyakorlat átadása azonban nemcsak az elméleti tudás elsajátítását jelentette. A Lencsési Óvoda résztvevői arról számoltak be, hogy ez a három nap érzelmi töltésű tapasztalatot, ötleteket, élményt, a gyermekek számára önfeledt játékot, a pályakezdő kollégák számára pedig motivációs erőt jelentett Gyekiczki István Győzőné lelkesedésével, szakmai alázatával, példaértékű előadásmódjával fűszerezve.  

A Lencsési Óvoda intézményvezetője hálás köszönetét fejezte ki a Gyakorló Intézmény számára az önzetlen lehetőség felajánlásáért. 

„Boldogsággal töltött el, hogy volt olyan momentum, amiben megerősítést kaptam és persze ott volt jó néhány olyan dolog, amiből tanulhattam! A három nap alatt újra rájöttem, hogy imádom a munkámat és hálás vagyok!" /Anett, résztvevő/