Gál Ferenc Főiskola Szeged

A 2019/2020 tanév jelmondata Hiszen Isten nem a csüggedtség, hanem az erő, a szeretet és a józanság lelkét adta nekünk. (2Tim, 1,7)
2020.6.04., Bulcsú névnapja van.
Betűméret:  A   A   A

Ismételt GFF Gyakorlós győzelem a II. Szarvasi Nebuló Kupa sárkányhajó versenyén

Ismételt GFF Gyakorlós győzelem a II. Szarvasi Nebuló Kupa sárkányhajó versenyén 

   Második alkalommal is győzedelmeskedtek a szarvasi Gyakorló felső évfolyamos diákjai a május 5-én délelőtt megrendezett II. Szarvasi Nebuló Kupa Diák Sárkányhajó Versenyen, amelyre Szarvason, a Holt-Körös Vízi Színház előtti szakaszán, festői környezetben került sor.
   A 6., 7. és 8. osztályos tanulókból álló legénység a remek rajtolást követően a ritmust diktáló dobos és az evezősök összehangolt munkájának eredményeképpen jelentős fölénnyel aratott győzelmet a többi csapattal szemben. Külön köszönet illeti a verseny főszervezőjét, Szító Szabolcsot, aki a versenyt megelőző napokban gyakorlást biztosított valamennyi iskola legénysége számára és ezzel nagymértékben hozzájárult diákjaink sikeréhez. 

A legénység tagjai:
Ancsin Attila, Brachna Balázs, Kasik Ákos, Kiri Máté, Komlós Barnabás, Varga Bence, Závoda Zalán, Monostori Péter, Kovács Zsombor, Kugyela Kristóf, Nagy-Bobvos Noel, Tóth Etele, Bakula Illés Boldizsár, Koncz Dóra, Tomasovszki Odett, Kis Alexandra, Fodor Anita, Pálinkás Luca, Kerekes Laura, Jelen Zsófia, Dobos: Kalocsai Csenge.
Testnevelő: Gulyásné Dékán Klára​ 

Gratulálunk a legénység tagjainak! 

Részletes hír és fotók a sárkányhajó versenyről ITT!