Neptun, Webmail és egyéb belépések

Gál Ferenc Főiskola Szeged

A 2018/2019 tanév jelmondata ...akik igazságra tanítottak sokakat, tündökölnek örökkön-örökké, miként a csillagok. (Dán 12,3)
2018.12.11., Árpád névnapja van.

Kanadai felsőoktatási kiállításon és konferencián vett részt a GFF

A Tempus Közalapítvány szakmai programot szervezett Ottawában (Kanada) 2018. november 16 - 21. között, melynek keretében támogatta a felsőoktatási intézmények megjelenését a Canadian Bureau for International Education (CBIE) nemzetközi felsőoktatási kiállításán. A résztvevő intézményeknek bemutatkozási lehetőséget biztosítottak a közös nemzeti standon, egyúttal részvételi lehetőséget a Tempus Közalapítvány által szervezett szakmai fórumon, aminek célja a magyar felsőoktatási intézmények további partnerkapcsolat építési lehetőségeinek, láthatóságának növelése volt.

A kanadai felsőoktatási kiállításon a Gál Ferenc Főiskolát Dr. Thékes István adjunktus, külügyi titkár képviselte.

A rendezvényen a Gál Ferenc Főiskola fontos partnerségi kapcsolatokat kívánt előmozdítani a kanadai felsőoktatási intézményekkel. Fontosnak tartjuk, hogy oktatóink és hallgatóink is lehetőséget kapjanak arra, hogy a tengerentúlon is tapasztalatot szerezzenek a kutatásban és a tudásszerzésben. A kapcsolatépítés mellett bemutattuk, hogy az elmúlt négy évben milyen új tudományterületeken vett át intézményünk feladatokat, úgy mint pedagógia, egészségtudomány és gazdasági tudományok, valamint azt, hogy az újonnan átvett karokon is milyen idegen nyelvű képzéseket fogunk megvalósítani.