Neptun, Webmail és egyéb belépések

Gál Ferenc Főiskola Szeged

A 2017/2018 tanév jelmondata Mert aki sokat kapott, attól sokat követelnek, és akire sokat bíztak, attól annál többet kívánnak. (Lk 12,48b)
2018.7.16., Valter névnapja van.

87. központi tanévzáró és diplomaátadó ünnepség

 

Az ünnepséget Dr. Kozma Gábor, a Gál Ferenc Főiskola rektora nyitotta meg. Ezt követően Dr. Holubán Csilla, a Szegedi Járási Hivatal vezetője, majd Dr. Döbör András, a Szegedi Tudományegyetem Juhász Gyula Pedagógusképző Kar dékánja mondta el köszöntőjét. A hagyományokat követve idén tizenegyedik alkalommal köszöntötték azokat, akik hatvanöt, hatvan, illetve ötven évvel ezelőtt végeztek a Főiskola jogelőd intézményében. A díszdiplomások nevében Gyulay Endre nyugalmazott püspök mondott üdvözletet. A 2017/2018. tanév tavaszi félévében 38 végzett hallgató vehette át oklevelét, külön is kiemelve azokat, akik tanulmányi átlaguk alapján és a záróvizsgák során kimagasló teljesítményt nyújtottak. A végzős hallgatók képviseletében Kovács Zoltán diakónus búcsúzott el az intézménytől.
Az ünnepséget 12 órától Te Deum hálaadó szentmise követte a Székesegyházban Kiss-Rigó László szeged-csanádi püspök celebrálásával, Gyulay Endre nyugalmazott püspök és számos paptanár koncelebrálásával, Dr. Kozma Gábor rektor és Kovács Zoltán diakónusi szolgálatával. 

 

87. központi tanévzáró és diplomaátadó ünnepség - Szeged, 2018.06.15.