Gál Ferenc Főiskola Szeged

A 2018/2019 tanév jelmondata ...akik igazságra tanítottak sokakat, tündökölnek örökkön-örökké, miként a csillagok. (Dán 12,3)
2019.4.22., Csilla, Noémi névnapja van.

87. központi tanévzáró és diplomaátadó ünnepség

 

Az ünnepséget Dr. Kozma Gábor, a Gál Ferenc Főiskola rektora nyitotta meg. Ezt követően Dr. Holubán Csilla, a Szegedi Járási Hivatal vezetője, majd Dr. Döbör András, a Szegedi Tudományegyetem Juhász Gyula Pedagógusképző Kar dékánja mondta el köszöntőjét. A hagyományokat követve idén tizenegyedik alkalommal köszöntötték azokat, akik hatvanöt, hatvan, illetve ötven évvel ezelőtt végeztek a Főiskola jogelőd intézményében. A díszdiplomások nevében Gyulay Endre nyugalmazott püspök mondott üdvözletet. A 2017/2018. tanév tavaszi félévében 38 végzett hallgató vehette át oklevelét, külön is kiemelve azokat, akik tanulmányi átlaguk alapján és a záróvizsgák során kimagasló teljesítményt nyújtottak. A végzős hallgatók képviseletében Kovács Zoltán diakónus búcsúzott el az intézménytől.
Az ünnepséget 12 órától Te Deum hálaadó szentmise követte a Székesegyházban Kiss-Rigó László szeged-csanádi püspök celebrálásával, Gyulay Endre nyugalmazott püspök és számos paptanár koncelebrálásával, Dr. Kozma Gábor rektor és Kovács Zoltán diakónusi szolgálatával. 

 

87. központi tanévzáró és diplomaátadó ünnepség - Szeged, 2018.06.15.