Neptun, Webmail és egyéb belépések

Gál Ferenc Főiskola Szeged

A 2017/2018 tanév jelmondata Mert aki sokat kapott, attól sokat követelnek, és akire sokat bíztak, attól annál többet kívánnak. (Lk 12,48b)
2018.6.19., Gyárfás névnapja van.

Szakképzési Fesztivál

Több, mint háromszáz pályaválasztás előtt álló tanuló látogatott el a Gál Ferenc Főiskola Békési Szakképző Iskola, Gimnázium és Kollégium 2017. október 17-én megrendezett Szakképzési Fesztiváljára.

Megnyitó beszédében Szlota József igazgató elmondta, hogy ez egy hagyományostól eltérő nyílt nap is egyben, így is szeretnék megkönnyíteni a 7. és 8. osztályos tanulók pályaválasztását.

A rendezvényt a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara is támogatta azzal, hogy két autóbuszt biztosított a távolabbi települések általános iskolás tanulói számára.

Az rendezvényen ún. szakmaszigeteket alakítottak ki, ahol ki lehetett próbálni az iskola valamennyi képzésének gyakorlati részét. Bemutatót tartottak olyan cégek is, akik a későbbiekben munkaadóik lehetnek az intézményben tanuló diákoknak. Volt állatsimogató és robotika bemutató is.

A rendezvény zárásaként a fenntartó Gál Ferenc Főiskola jóvoltából fellépett a népszerű harmonikás-énekes, Szabó Ádám, aki egy nagyszerű koncerttel emelte a rendezvény színvonalát, hangulatát; illetve az általános iskolás tanulókat megvendégelte az intézmény az ragyogó napsütésben, őszi színekben pompázó parkjában.