Gál Ferenc Főiskola Szeged

A 2018/2019 tanév jelmondata ...akik igazságra tanítottak sokakat, tündökölnek örökkön-örökké, miként a csillagok. (Dán 12,3)
2019.2.19., Zsuzsanna névnapja van.

Sajtótájékoztató Békéscsabán

A Gazdasági Campus MVP-s fejlesztéseiről tartott sajtótájékoztatót május 30-án Békéscsaba Megyei Jogú Város Önkormányzata és a Gál Ferenc Főiskola. 
A sajtótájékoztatón Szarvas Péter polgármester, Herczeg Tamás országgyűlési képviselő és Dr. Kozma Gábor rektor foglalta össze a Gazdasági Campus-on a Modern Városok Program keretében tervezett felsőoktatásfejlesztési programot, aminek előkészítésére Békéscsaba mintegy 230 millió forintot kap a Kormánytól. Ennek keretében fel kívánják újítani az oktatási főépületet, a tornacsarnokot, a melléképületeket, valamint a zöldfelületeket, a belső utakat és járdákat. A tervezés lezárását és az engedélyek beszerzését követően 2019 második felében tudják megigényelni a kivitelezéshez szükséges további kormányzati támogatást. 
Az MVP megvalósításában és a békéscsabai felsőoktatás megerősítésében tanúsított együttműködés tovább erősíti az Önkormányzat és a Főiskola stratégiai partnerségét.
 
További sajtómegjelenések: