Neptun, Webmail és egyéb belépések

Gál Ferenc Főiskola Szeged

A 2017/2018 tanév jelmondata Mert aki sokat kapott, attól sokat követelnek, és akire sokat bíztak, attól annál többet kívánnak. (Lk 12,48b)
2018.7.19., Emília névnapja van.

Hódmezővásárhelyi pedagógusok szakmai látogatása a Pedagógiai Karon

A hódmezővásárhelyi vendégeket Dr. Lipcsei Imre dékán fogadta, aki bemutatta a Gál Ferenc Főiskola karainak tevékenységét, majd a Pedagógiai Kar konferenciáit, versenyeit, rendezvényeit és szabadidős programjait. A fenntartó egyházmegye pedagógiai intézetével, a SZEGEPI-vel is közös kínálatból a látogatók figyelmébe ajánlotta a május 11-én Szegeden megrendezésre kerülő „A nevelés speciális lehetőségei" című szimpóziumot.

A vendégek közül már többen végeztek szakirányú, szakvizsgás képzést a Főiskolán, így kérésükre Nagy Jenőné, a szakirányú, szakvizsgás képzések továbbképzési vezetője bemutatta a Kar 2002-től működő továbbképzés rendszerét, ami a kezdeti 2-höz képest 21 akkreditált képzésre bővült. A tájékoztató után a hódmezővásárhelyi vendégek bejárták a Pedagógia Kar campus-át, megtekintették az új könyvtárat és a Gyakorló Intézmény óvodás csoportjaival is találkozhattak.