Gál Ferenc Főiskola Szeged

A 2018/2019 tanév jelmondata ...akik igazságra tanítottak sokakat, tündökölnek örökkön-örökké, miként a csillagok. (Dán 12,3)
2019.2.22., Gerzson névnapja van.

Hódmezővásárhelyi pedagógusok szakmai látogatása a Pedagógiai Karon

A hódmezővásárhelyi vendégeket Dr. Lipcsei Imre dékán fogadta, aki bemutatta a Gál Ferenc Főiskola karainak tevékenységét, majd a Pedagógiai Kar konferenciáit, versenyeit, rendezvényeit és szabadidős programjait. A fenntartó egyházmegye pedagógiai intézetével, a SZEGEPI-vel is közös kínálatból a látogatók figyelmébe ajánlotta a május 11-én Szegeden megrendezésre kerülő „A nevelés speciális lehetőségei" című szimpóziumot.

A vendégek közül már többen végeztek szakirányú, szakvizsgás képzést a Főiskolán, így kérésükre Nagy Jenőné, a szakirányú, szakvizsgás képzések továbbképzési vezetője bemutatta a Kar 2002-től működő továbbképzés rendszerét, ami a kezdeti 2-höz képest 21 akkreditált képzésre bővült. A tájékoztató után a hódmezővásárhelyi vendégek bejárták a Pedagógia Kar campus-át, megtekintették az új könyvtárat és a Gyakorló Intézmény óvodás csoportjaival is találkozhattak.