Neptun, Webmail és egyéb belépések

Gál Ferenc Főiskola Szeged

2018.9.25., Eufrozina, Kende névnapja van.

A Gál Ferenc Főiskola közösségi programja


„Társadalmi biztonság – prevenciós ismeretek” címmel Szegeden és Szarvason indít kurzust a Szeged-Csanádi Egyházmegye Gál Ferenc Főiskolája a Békés és a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányságokkal együttműködésben. 

 A két féléves kurzus a szarvasi Pedagógiai Karunkon szeptember 12-én kezdődött el dr. Polyák Zsolt Békés megyei rendőrfőkapitány előadásával pedagógusjelöltjeink számára.

 A szegedi kurzus szeptember 20-án 14 órakor indul,

 amire hitéleti szakos hallgatóink mellett hívjuk és várjuk mindazokat, akik egyházmegyénk plébániáin, a köznevelési, gyermekvédelmi, szociális, karitász intézményéiben vagy máshol végzett munkájuk során találkoznak a kurzuson tárgyalt kérdésekkel, a mindennapok biztonságának őrzésében, illetve a bekövetkező válsághelyzetek helyi kezelésében. A kurzus a gyakorlatban is megismerteti a katasztrófavédelem, a mentőszolgálat és a rendőrség munkáját, és mindazt, amit a szakszerű segítségük igénybevételéig is tenni kell a rászorulókért. A részvétel ingyenes, a kurzus elismerő oklevéllel zárul. A szegedi kurzust személyesen vezeti dr. Piros Attila Csongrád megyei rendőrfőkapitány a Gál Ferenc Főiskola Dóm téri épületében.

  
A szegedi kurzus további időpontjai: 10.04., 10.18., 11.08., 11.22., 12.06.

A kurzuson való részvételi szándékot a to@gff-szeged.hu címen kell jelezni a résztvevő nevének, telefonszámának és e-mail címének megjelölésével.

A kurzus 14.00 órától 15.30-ig a Gál Ferenc Főiskola Glattfelder termében lesz megtartva.„Társadalmi biztonság – prevenciós ismeretek” kurzus - Szeged, 2018.09.20.