Neptun, Webmail és egyéb belépések

Gál Ferenc Főiskola Szeged

A 2018/2019 tanév jelmondata ...akik igazságra tanítottak sokakat, tündökölnek örökkön-örökké, miként a csillagok. (Dán 12,3)
2019.1.18., Piroska névnapja van.

A Gál Ferenc Főiskola közösségi programja

„Társadalmi biztonság – prevenciós ismeretek” címmel Szegeden és Szarvason indít kurzust a Szeged-Csanádi Egyházmegye Gál Ferenc Főiskolája a Békés és a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányságokkal együttműködésben. 

 A két féléves kurzus a szarvasi Pedagógiai Karunkon dr. Polyák Zsolt Békés megyei rendőrfőkapitány előadásával kezdődött meg pedagógusjelöltjeink számára.

 A szegedi kurzus szeptember 20-án indult el, a következő alkalom november 22-én 14 órakor lesz, amihez még folyamatosan fogadjuk a jelentkezéseket.

A kurzuson való újabb részvételi szándékot a to@gff-szeged.hu címen kell jelezni a résztvevő nevének, telefonszámának és e-mail címének megjelölésével.

Hitéleti szakos hallgatóink mellett továbbra is hívjuk és várjuk mindazokat, akik egyházmegyénk plébániáin, a köznevelési, gyermekvédelmi, szociális, karitász intézményeiben vagy máshol végzett munkájuk során találkoznak a kurzuson tárgyalt kérdésekkel, a mindennapok biztonságának őrzésében, illetve a bekövetkező válsághelyzetek helyi kezelésében. A kurzus a gyakorlatban is megismerteti a katasztrófavédelem, a mentőszolgálat és a rendőrség munkáját, és mindazt, amit a szakszerű segítségük igénybevételéig is tenni kell a rászorulókért. A részvétel ingyenes, a kurzus elismerő oklevéllel zárul.

A szegedi kurzust dr. Piros Attila r. dandártábornok, rendőrségi főtanácsos úr vezeti

a Gál Ferenc Főiskola Dóm téri épületében.

 A kéthetente tartandó szegedi kurzus következő időpontja:

11.22.

A kurzus 14.00 órától 15.30-ig a Gál Ferenc Főiskola Glattfelder termében lesz megtartva.„Társadalmi biztonság – prevenciós ismeretek” kurzus - Szeged, 2018.09.20.