Gál Ferenc Főiskola Szeged

A 2018/2019 tanév jelmondata ...akik igazságra tanítottak sokakat, tündökölnek örökkön-örökké, miként a csillagok. (Dán 12,3)
2019.3.20., Klaudia névnapja van.

Felvételi tájékoztató a békéscsabai Kós Károly Szakgimnáziumban.

Lestyánné Hricsovinyi Julianna  - a Főiskolánk etikatanár szakon diplomázott egykori hallgatója - a Szakgimnázium igazgatóhelyetteseként köszöntötte a GFF képviselőit. Kapus Krisztián beiskolázási megbízott felelős a Teológiai Kar képzéseiről, szakjairól és a Főiskola saját szervezésű hitéleti felvételijének követelményeiről, a nyári jelentkezési határidőről szólt, Kovács Katalin tanulmányi osztályvezető a felsőoktatásban érvényes általános továbbtanulási információkról adott tájékoztatást, valamint a Pedagógiai Kar szakjait és a felvételi követelményeket ismertette. Czinderi Kristóf tanársegéd az Egészség- és Szociális Tudományi Kar alapképzéseit mutatta be a, külön is kiemelve az Erasmus+ programban elérhető külföldi részképzési lehetőségeket. Károlyi András dékáni hivatalvezető a Gazdasági Kar alapképzéseiről és felsőoktatási szakképzéseiről informálta a  jelenlévőket, bemutatva a duális képzési lehetőségeket és részletezve a hallgatói juttatásokat.
A Főiskola szívesen tart másutt is tájékoztatót, várja elsősorban a Csongrád, Békés, Szolnok, Bács-Kiskun megye egyházi és állami középiskoláitól fogadókészségük visszajelzését.

Felvételi tájékoztató a békéscsabai Kós Károly Szakgimnáziumban