Neptun, Webmail és egyéb belépések

Gál Ferenc Főiskola Szeged

A 2017/2018 tanév jelmondata "Mert aki sokat kapott, attól sokat követelnek, és akire sokat bíztak, attól annál többet kívánnak." (Lk 12,48b)
2018.3.18., Sándor, Ede névnapja van.

Mezőtúri Teleki Blanka Gimnáziumban tett felvételi - beiskolázási célú látogatás (2018. január 11.)

A Gál Ferenc Főiskola képviselői 2018. január 11-én tartottak felvételi tájékoztatót a Főiskola képzéseiről a Mezőtúri Teleki Blanka Gimnáziumban az érettségi előtt álló diákoknak. Majoros Gergely igazgató köszöntötte a GFF képviselőit. Kovács Katalin tanulmányi osztályvezető a Főiskola valamennyi képzéséről, szakjairól és a Főiskola saját szervezésű hitéleti felvételijének követelményeiről, a nyári jelentkezési határidőről szólt, részletezve a Teológiai Kar képzéseit.  Valamint a felsőoktatásban érvényes általános továbbtanulási információkról adott tájékoztatást, illetve a Pedagógiai Kari szakokat és a felvételi követelményeket ismertette. Czinderi Kristóf Tanár Úr az Egészség- és Szociális Tudományi Kar alapképzéseit mutatta be a jelenlévőknek, külön is kiemelve az Erasmus külföldi részképzési lehetőségeket.

A Főiskola szívesen tart másutt is tájékoztatót, várja elsősorban a Csongrád, Békés, Szolnok, Bács-Kiskun megye egyházi és állami középiskoláitól fogadókészségük visszajelzését.