Neptun, Webmail és egyéb belépések

Gál Ferenc Főiskola Szeged

A 2017/2018 tanév jelmondata Mert aki sokat kapott, attól sokat követelnek, és akire sokat bíztak, attól annál többet kívánnak. (Lk 12,48b)
2018.6.18., Arnold, Levente névnapja van.

Békési diákok látogatása a Szegedi Keresztény Roma Szakkollégiumban és a Gál Ferenc Főiskolán

A Gál Ferenc Főiskola Békési Szakképző Iskola, Gimnázium és Kollégium diákjai június 7-én Moldován-Garas Helga intézményvezető kíséretében meglátogatták a Szegedi Keresztény Roma Szakkollégiumot. A találkozón résztvevő 14 diák megismerhette a szakkollégium programját. Ezt követően a Gál Ferenc Főiskolán Dr. Kozma Gábor rektor ismertette a Főiskola képzési kínálatát, majd Forrai Szilvia intézményi Erasmus asszisztens bemutatta a diákoknak az Erasmus + program által nyújtott lehetőségeket.

A diákok visszajelzései:

"A Szegedi Keresztény Roma Szakkollégiumot most ismertem meg. Jó volt beszélgetni a kollégium lakóival. Én is szeretnék majd jelentkezni felsőoktatásba. Tetszett Szeged, mint város. Tetszett, hogy tele van fiatallal. Tetszik az egyetemisták ”szabadsága”, közösségi ereje."

"A beszélgetés alkalmával sok infót kaptam a felvételiről, hogyan is kell majd jelentkezni felsőoktatásba. Mivel egy év múlva én is szeretnék jelentkezni, így nagyon jól jött a sok hasznos információ."

"
Tetszett, hogy ösztönöznek bennünket arra, hogy higgyünk magunkban, törekedjünk céljaink elérésében, kövessük az álmainkat. Elmesélték milyen is Szegeden egyetemistának lenni. Jó volt velük beszélgetni."