Neptun, Webmail és egyéb belépések

Gál Ferenc Főiskola Szeged

A 2017/2018 tanév jelmondata "Mert aki sokat kapott, attól sokat követelnek, és akire sokat bíztak, attól annál többet kívánnak." (Lk 12,48b)
2018.3.17., Gertrúd, Patrick névnapja van.

Hírek

II. Szent Gellért Focikupa és Karácsonyi-Sportbajnokság

Az ENSI és a HÖK szervezésében december 14-én került sor a Szent Gellért Focikupára, amely sor oktatók és hallgatók versenyeztek a vándorkupa elnyeréséért.
Bővebben

Újabb négy ERASMUS+ partnerrel bővül Főiskolánk hálózata

Ausztriai és bajorországi szervezési úton járt Főiskolánk külügyi titkára. A háromnapos körút eredményeként négy új felsőoktatási intézménnyel együttműködési megállapodás megkötése történt meg.
Bővebben

Nyílt Napot tartott a Gál Ferenc Főiskola 2017. december 13-án

Gál Ferenc Főiskola 2017. december 13-án Nyílt Napot tartott, melyen Dr. Kozma Gábor Rektor Úr köszöntötte a jelenlévő érdeklődőket, kiemelve a Főiskola három Karán folyó képzéseket, az intézmény egyházi fenntartását, és a közösségteremtő küldetését.
Bővebben

A Csillagpódium elnevezésű rendezvényen karácsonyi köszöntőt mondott Dr. Kozma Gábor diakónus, a Gál Ferenc Főiskola rektora.

A Szegedi Fegyház és Börtön 'Csillag' a régi szép hagyományainak megfelelően, a karácsonyi ünnepvárás jegyében az intézetbe újra ellátogattak a Király-König Péter Zeneiskola művésztanárai annak érdekében, hogy a művészetet szerető közönség, az intézet dolgozói, az együttműködő szervezetek és a fogvatartottak számára koncertet adjanak.
Bővebben

Beiskolázási és felvételi tájékoztatás Békésen

A Gál Ferenc Főiskola képviselői 2017. december 11-én tartottak felvételi tájékoztatót a Főiskola képzéseiről a GFF Békési Szakképző Iskola és Gimnáziumban a már érettségizett – OKJ-s képzésben résztvevő és az érettségi előtt álló diákoknak.
Bővebben