Neptun, Webmail és egyéb belépések

Gál Ferenc Főiskola Szeged

2018.8.15., Mária névnapja van.

Hírek

Gazdasági Campus Konferencia - A tudomány szolgálata Békéscsabán -

Gazdasági Campus Konferencia – A tudomány szolgálata Békéscsabán címmel rendezett tudományos tanácskozást a Gál Ferenc Főiskola Gazdasági Kara, 2018. április 25-én. A rendezvény védnökei Dr. Kozma Gábor, a Gál Ferenc Főiskola rektora és Szarvas Péter Békéscsaba Megyei Jogú Város polgármestere voltak.
Bővebben

„Tollforgató Szépírási Verseny 2018” ünnepélyes díjátadó a Gál Ferenc Főiskola Gyakorlóintézményében

2018. április 26-án, csütörtök délután ünneplőbe öltözött gyerekek és felnőttek lepték el a Gál Ferenc Főiskola Gyakorlóintézményének műfüves teraszát. Az intézmény életképeivel és tanulói rajzokkal díszített tablók fogadták a Békés megyei-, valamint a Szeged-Csanád Egyházmegyei iskolákból érkező tanulókat, tanítókat és szülőket, akik a „Tollforgató Szépírási Verseny 2018” ünnepélyes díjátadójára érkeztek.
Bővebben

Mátyás király-emlékév - Mesemondó- és szavalóverseny Bécsben

2018. április 14-én tartották meg Bécsben a Mátyás király mesemondó- és szavalóversenyt az Ausztriai Magyar Pedagógusok Egyesületének (AMAPED) kezdeményezésére. A versenyre több mint 300 mesemondó és szavaló érkezett, akik összesen 16 kategóriában, 8 független zsűri előtt mérettettek meg, 3 helyszínen.
Bővebben

A Fenntarthatósági Témahét legsikeresebb programjáért járó díjat vett át a Parlamentben a Gál Ferenc Főiskola Békési Szakképző Intézménye

A Legaktívabb Iskola díjat vehette át az Országház Delegációs termében a Gál Ferenc Főiskola Békési Szakképző Intézménye a 2017. évi Fenntarthatósági Témahét legsikeresebb programjának megvalósításáért.
Bővebben

Módszertani szakmai nap a GFF Szarvasi Gyakorlóintézményében…

Az Oktatási Hivatal Békéscsabai Pedagógiai Oktatási Központja és a Gál Ferenc Főiskola Szarvasi Gyakorló Általános Iskola és Gyakorlóóvoda együttműködésében tavaszi módszertani napot tartottak Szarvason, 2018. április 20-án.
Bővebben