Neptun, Webmail és egyéb belépések

Gál Ferenc Főiskola Szeged

A 2017/2018 tanév jelmondata "Mert aki sokat kapott, attól sokat követelnek, és akire sokat bíztak, attól annál többet kívánnak." (Lk 12,48b)
2018.1.18., Piroska névnapja van.

Hírek

Egészségfejlesztő mentálhigiéné szakirányú továbbképzés Szegeden és Gyulán

Jelentkezési határidő: 2018. január 12.
Bővebben

Az összefogás ereje az 'ötlettől a megvalósításig' - mert jót tenni jó!

A Gál Ferenc Főiskola Egészség- és Szociális Tudományi Kara 2017. október elejétől széles körű társadalmi összefogással sikeres adománygyűjtést szervezett a Böjte Csaba atya által alapított dévai Szent Ferenc Alapítvány Gyermekotthonaiban élő kisgyermekek és nevelőik részére. A gyűjtésben egy emberként mozdult meg a főiskola kollektívája és hallgatói csoportjai.
Bővebben

"Többgenerációs család és társadalom" az MCSNTT és a SZAB rendezvénye november 28-án

A Magyar Család és Nővédelmi Tudományos Társaság és a Szegedi Akadémiai Bizottság november 28-án 14 órától tartja rendezvényét
Bővebben

Egészségfejlesztő mentálhigiéné a GFF Egészség- és Szociális Tudományi Karán

Egyházmegyénk Főiskolája az eddigi nagy érdeklődésre tekintettel újabb csoportot is szervez a gyulai Egészség- és Szociális Tudományi Karon 2018 februárjában induló egészségfejlesztő mentálhigiénés 3 féléves szakirányú továbbképzési szakon.A kedvezményes képzési költség 80 ezer Ft/félév. Az újabb csoportba január 12-ig lehet jelentkezni a GFF honlapján elérhető on-line módon.
Bővebben

A reformáció örökségéről – őszintén

2017. október 19-én a Gál Ferenc Főiskola Klebelsberg termében került sor a reformáció 500. évfordulója alkalmából rendezett tudományos tanácskozásra, amelynek apropója volt.
Bővebben