Neptun, Webmail és egyéb belépések

Gál Ferenc Főiskola Szeged

A 2017/2018 tanév jelmondata Mert aki sokat kapott, attól sokat követelnek, és akire sokat bíztak, attól annál többet kívánnak. (Lk 12,48b)
2018.6.21., Alajos, Leila névnapja van.

Hírek

Egyetemi ellenzéki mozgalmak Lengyelországban és Magyarországon 1956-1989 között

2018. április 13-án kerül megrendezésre a Dóm Látogatóközpontban az ''Egyetemi ellenzéki mozgalmak Lengyelországban és Magyarországon 1956-1989 között'' című konferencia.
Bővebben

Könyvajánló - Katona Krisztina: Mindenben anyanyelv Fejlesztési lehetőségek játékokkal, gyakorlatokkal az óvodában

A RAABE Kiadó gondozásában látott napvilágot egyrészt önálló kötetként, másrészt az Óvónők kincsestára: Módszertani kézikönyv / Pedagógusok módszertára – tematikus kötetek sorozat harmadik kiadványaként a Gál Ferenc Főiskola Pedagógiai Kar oktatójának, Katona Krisztina, tanszékvezető, főiskolai tanár Mindenben anyanyelv Fejlesztési lehetőségek játékokkal, gyakorlatokkal az óvodában című könyve.
Bővebben

Felvételi tájékoztató a békéscsabai Kós Károly Szakgimnáziumban.

A Gál Ferenc Főiskola képviselői 2018. április 4-én tartottak felvételi tájékoztatót a Főiskola képzéseiről Békéscsabán a Kós Károly Szakgimnáziumban az érettségi előtt álló és a már érettségizett, OKJ-s képzésben résztvevő diákoknak.
Bővebben

Olaszországban gyakorlatoztak a GFF békési szakképzős diákjai

A 2017/18-as tanévben két szakma szerencsés tanulói is lehetőséget kaptak három hetes külföldi szakmai gyakorlaton való részvételre. Az Erasmus+ mobilitás programja tette lehetővé a 12 vendéglátás és 14 agrár területen tanuló fiatal Olaszországba való utazását és a külföldi gyakorlaton való részvételt. A diákok rengeteg szakmai és kulturális élménnyel gazdagodtak a kint töltött idő alatt. Tapasztalataikat örömmel osztották meg fiatalabb diáktársaikkal és buzdították őket arra, hogy ők is hasonló élményeket szerezzenek a jövőben.
Bővebben

Jelentkezés a ​szegedi Szent Gellért Szemináriumba

Felvételt hirdet a szegedi Szent Gellért Szeminárium. A jelentkezés határideje 2018. június 1.
Bővebben