Gál Ferenc Főiskola Szeged

A 2018/2019 tanév jelmondata ...akik igazságra tanítottak sokakat, tündökölnek örökkön-örökké, miként a csillagok. (Dán 12,3)
2019.6.19., Gyárfás névnapja van.

Hírek

Tanévzáró a szarvasi Pedagógiai Karon június 25-én

A Gál Ferenc Főiskola Pedagógiai Kara június 25-én tartotta tanévzáró, diplomakiosztó ünnepségét. A rendezvényt megtisztelte jelenlétével Dr. Kozma Gábor a Gál Ferenc Főiskola rektora, Petróczki Zoltán a Békés Megyei Kormányhivatal főigazgatója, Gaál Roland a Szarvasi Járási Hivatal hivatalvezetője, Földesi Zoltán főtanácsnok, Dr. Simándi Péter a SZIE VKK nyugalmazott intézetigazgatója és Szlota József a Gál Ferenc Főiskola Szakképző Iskola, Gimnázium és Kollégium megbízott igazgatója.
Bővebben

Gerhardus Tudományos Diákköri Konferencia

A Gerhardus Tudományos Diákköri Konferencia (GTDK) döntőjére 2017. február 23-24-én kerül sor a Gál Ferenc Főiskola szervezésében. Erre a keresztény diákköri konferenciára a magyarországi és a külföldi felsőoktatásban tanuló magyar, illetve a magyar kultúrát befogadó keresztény (katolikus, református és evangélikus) hallgatókat várják, mindazokat, akik a történelmi egyházak által fenntartott, vagy állami intézményekben tanulnak hitéleti, vagy egyes világi szakokon.
Bővebben

85. tanévzáró és diplomaátadó ünnepség a Főiskolán

A 85. tanévzáró és diplomaátadó ünnepségét tartotta a Gál Ferenc Főiskola.
Bővebben

Egészségnevelési és Sport Intézet indult

Az intézet a két területet fejleszti saját felsőoktatási és a köznevelési tevékenységének összehangolásával.
Bővebben

A Gál Ferenc Főiskola Egészségnevelési és Sport Intézete

A GFF ENSI feladatai a sport és az egészségnevelés területén
Bővebben