Neptun, Webmail és egyéb belépések

Gál Ferenc Főiskola Szeged

A 2017/2018 tanév jelmondata "Mert aki sokat kapott, attól sokat követelnek, és akire sokat bíztak, attól annál többet kívánnak." (Lk 12,48b)
2018.1.18., Piroska névnapja van.

Hírek

Tudományos szimpóziumot tartottak a Gál Ferenc Főiskola gyulai Egészség- és Szociális Tudományi Karán

2017. november 16-án, csütörtökön tudományos szimpóziumot tartottak a Gál Ferenc Főiskola gyulai Egészség- és Szociális Tudományi Karán. Az előadás célja az volt, hogy bemutassák a Gál Ferenc Főiskola gyulai karán végzett tudományos munkát. Az eseménnyel az intézmény a Magyar Tudomány Ünnepéhez kapcsolódott.
Bővebben

Konferencia a Gál Ferenc Főiskola Pedagógiai Karán Arany János és Kodály Zoltán nyomában – Az emberi lélek virága címmel.

Igazi lélekemelő események színhelye volt a Gál Ferenc Főiskola Pedagógiai Kara: 2017. november 15–16-án határainkon túli és hazai egyetemek és főiskolák pedagógusjelölt hallgatói és kísérő tanárai a szarvasi kar meghívására kétnapos kulturális rendezvényen vettek részt.
Bővebben

XXII. Tudományos Diákköri Konferencia, a GFF gyulai karán

A Gál Ferenc Főiskola, Egészség- és Szociális Tudományi Kar Egészségtudományi Intézete 2017. november 22-én (szerda) 9:00 órakor rendezi meg a XXII. Tudományos Diákköri Konferenciát.
Bővebben

ENSI Biciklitúra

November 16-án bicikliztünk egy jót Szeged és Dorozsma között, majd vissza. Kovács Zoli, HÖK elnökünk nagyon finom mézes teát készített nekünk az útra.
Bővebben

Háromtenger konferencia a Gál Ferenc Főiskolán

2017. november 17-én, pénteken a szegedi Gál Ferenc Főiskolán került sor a “Világok találkozása, kultúrák ütközése - a kelet-közép-európai értékrend létjogosultsága a multikulturális Európában. A Háromtenger koncepció, mint a regionális együttműködés új dimenziója” című nemzetközi konferenciára, amelyet a Főiskola Klebelsberg termében tartottak.
Bővebben