Gál Ferenc Főiskola Szeged

A 2019/2020 tanév jelmondata Hiszen Isten nem a csüggedtség, hanem az erő, a szeretet és a józanság lelkét adta nekünk. (2Tim, 1,7)
2020.6.01., Tünde névnapja van.
Betűméret:  A   A   A

Hírek

Ismerkedés a Drogcentrum munkájával

Szeretettel várjuk hallgatóinkat 2020. március 20-án (pénteken) 9.30 órakor Ismerkedés a Drogcentrum munkájával rendezvényünkön!
Bővebben

Eucharisztikus Kongresszus Budapesten 1938-ban és 2020-ban című konferencia

Az Eucharisztikus Kongresszus Budapesten 1938-ban és 2020-ban című konferenciát a Gál Ferenc Főiskola az 52. Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszusra készülve rendezi meg.
Bővebben

Központi felvételi a Gál Ferenc Főiskolán

A központi felvételi eljárás keretében február 15-ig lehet jelentkezni a Gál Ferenc Főiskola szakjaira.
Bővebben

Koronavírussal és influenzajárvánnyal kapcsolatos intézkedések

A GFF-en nincs és az utóbbi időben nem volt kínai hallgató vagy oktató, ezért nem kellett olyan intézkedéseket hozni, mint az őket fogadó más egyetemeken. Ettől függetlenül szükséges megtenni a koronavírus és más fertőzések elkerülését szolgáló intézkedéseket a GFF valamennyi karán, telephelyén, köznevelési intézményében, a kollégiumokban.
Bővebben

Külföldön tanulhatnak az egyházmegye papnövendékei

Angolul és olaszul is tanulhatnak külföldön a papnövendékek. A Szeged–Csanádi Egyházmegyében nagy hangsúlyt fektetnek arra, hogy a papnövendékek széles körű ismeretekkel gazdagodjanak idegen nyelvből, évről évre Veronába és Dublinba utazhatnak.
Bővebben