Gál Ferenc Főiskola Szeged

A 2018/2019 tanév jelmondata ...akik igazságra tanítottak sokakat, tündökölnek örökkön-örökké, miként a csillagok. (Dán 12,3)
2019.3.20., Klaudia névnapja van.

Hírek

Tanévzáró a GFF Szarvasi Gyakorlóintézményében

Bővebben

Angol műveltségterületi kiegészítő képzés tanítóknak Szarvason és Szegeden

Jelentkezés önköltséges képzésre augusztus 26-ig.
Bővebben

Tanévzáró a szarvasi Pedagógiai Karon június 25-én

A Gál Ferenc Főiskola Pedagógiai Kara június 25-én tartotta tanévzáró, diplomakiosztó ünnepségét. A rendezvényt megtisztelte jelenlétével Dr. Kozma Gábor a Gál Ferenc Főiskola rektora, Petróczki Zoltán a Békés Megyei Kormányhivatal főigazgatója, Gaál Roland a Szarvasi Járási Hivatal hivatalvezetője, Földesi Zoltán főtanácsnok, Dr. Simándi Péter a SZIE VKK nyugalmazott intézetigazgatója és Szlota József a Gál Ferenc Főiskola Szakképző Iskola, Gimnázium és Kollégium megbízott igazgatója.
Bővebben

Gerhardus Tudományos Diákköri Konferencia

A Gerhardus Tudományos Diákköri Konferencia (GTDK) döntőjére 2017. február 23-24-én kerül sor a Gál Ferenc Főiskola szervezésében. Erre a keresztény diákköri konferenciára a magyarországi és a külföldi felsőoktatásban tanuló magyar, illetve a magyar kultúrát befogadó keresztény (katolikus, református és evangélikus) hallgatókat várják, mindazokat, akik a történelmi egyházak által fenntartott, vagy állami intézményekben tanulnak hitéleti, vagy egyes világi szakokon.
Bővebben

85. tanévzáró és diplomaátadó ünnepség a Főiskolán

A 85. tanévzáró és diplomaátadó ünnepségét tartotta a Gál Ferenc Főiskola.
Bővebben