Neptun, Webmail és egyéb belépések

Gál Ferenc Főiskola Szeged

A 2017/2018 tanév jelmondata "Mert aki sokat kapott, attól sokat követelnek, és akire sokat bíztak, attól annál többet kívánnak." (Lk 12,48b)
2018.3.18., Sándor, Ede névnapja van.

Hírek

Gazdasági Kar a Gál Ferenc Főiskolán

2018.02.01-jén átvette a SZIE békéscsabai Gazdasági Campus-át a GFF
Bővebben

Január 31. a Gyulai Felsőoktatás Napja

A Gyulai Felsőoktatás Napját első alkalommal tartja meg a Gál Ferenc Főiskola és Gyula Város Önkormányzata. Az eseményre a Főiskola rektorának javaslatára ettől kezdve minden év január 31-én kerül sor, arra emlékezve, hogy a Gál Ferenc Főiskola 2017. január 31-én vette át a gyulai Egészségtudományi Intézetet. A Gál Ferenc Főiskola karrá szervezte az intézményt, és új stratégiával kezdett hozzá a gyulai felsőoktatás jövőjének biztosításához. Gyula Város Önkormányzata határozatban jelölte ki január 31-ét a Gyulai Felsőoktatás Napjának, amire hagyományteremtésként 2018. január 31-én egy tudományos ülésszak keretében kerül sor a Városháza dísztermében.
Bővebben

Huszonkilenc végzős vette át oklevelét a Gál Ferenc Főiskola gyulai karának diplomaosztóján.

Diplomaátadó ünnepséget tartott január 27-én a Gál Ferenc Főiskola Egészség- és Szociális Tudományi Kara a Békés Megyei Központi Kórház Pándy Kálmán Tagkórházának Árvay-termében.
Bővebben

Köznevelési Értéktár tagja lett a Gál Ferenc Főiskola 115 éves Békési Szakképző Iskolája!

Öt Békés megyei településről összesen tizenöt köznevelési értéket nyújtottak be a megye oktatási intézményei a Nemzeti Köznevelési Értéktár Békés Megyei Mintaprogramjának felhívására, melyeket szerdán, a program ünnepélyes zárórendezvényén ismertettek a pályázók.
Bővebben

Nyílt Napot tartott a Gál Ferenc Főiskola 2018. január 17-én

A Gál Ferenc Főiskola 2018. január 17-én Szegeden tartott nyílt napot, amelyen a résztvevőket Dr. Thékes István külügyi titkár köszöntötte, aki a Főiskola által kínált külföldi részképzési lehetőségeket mutatta be.
Bővebben