Neptun, Webmail és egyéb belépések

Gál Ferenc Főiskola Szeged

A 2019/2020 tanév jelmondata Hiszen Isten nem a csüggedtség, hanem az erő, a szeretet és a józanság lelkét adta nekünk. (2Tim, 1,7)
2020.1.21., Ágnes névnapja van.

Hírek

Bóbita bál Szarvason

A GFF Szarvasi Gyakorlóintézménye és Bóbita Alapítványa a Szülői Közösséggel karöltve 24. alkalommal rendezte meg hagyományos Bóbita bálját.
Bővebben

Dobogós helyezés a tanítójelöltek országos matematikaversenyén

A GFF Pedagógiai Kar hallgatói a XXVIII. Országos Szendrei János matematikaversenyen csapatverseny kategóriában IV. helyezést, egyéniben pedig II. helyezést értek el.
Bővebben

A Gál Ferenc Főiskola oktatói előadásokat tartottak a pécsi XIX. Országos Neveléstudományi Konferencián november 7. és 9. között

A Gál Ferenc Főiskolát Dr. Homoki Andrea GFF ESZK dékán, Czinderi Kristóf tanársegéd és Dr. Thékes István főiskolai docens, külügyi titkár képviselte.
Bővebben

Magyar Tudomány Ünnepe a Gál Ferenc Főiskolán

A Gál Ferenc Főiskola szegedi, szarvasi, gyulai és békéscsabai karai idén is csatlakoztak a programhoz 2019. november 4. és 30. között megvalósuló rendezvényeikkel.
Bővebben

Október 23-25. között tartották meg Bogotában a CAEI (Conference of the Americas on International Education) konferenciát és felsőoktatási kiállítást

A Gál Ferenc Főiskolát Dr. Hamvas Endre főiskolai docens képviselte.
Bővebben