Neptun, Webmail és egyéb belépések

Gál Ferenc Főiskola Szeged

A 2017/2018 tanév jelmondata "Mert aki sokat kapott, attól sokat követelnek, és akire sokat bíztak, attól annál többet kívánnak." (Lk 12,48b)
2018.1.19., Sára, Marió névnapja van.

Hírek

A hiba esztétikája címmel megrendezett szimpóziumon tart előadást Lonovics László, a Gál Ferenc Főiskola szarvasi Pedagógiai Karának docense

A hiba esztétikája címmel tart szimpóziumot november 30-án a Kaposvári Egyetem és a Magyar Elektrográfiai Társaság, amelyen Lonovics László, a Gál Ferenc Főiskola szarvasi Pedagógiai Karának docense is tart előadást.
Bővebben

Sikerrel zárult a XXII. gyulai Tudományos Diákköri Konferencia

A Gál Ferenc Főiskola gyulai Egészség- és Szociális Tudományi Karán 2017. november 22-én tartották meg a XXII. Tudományos Diákköri Konferenciáját (TDK). Az egészség- és társadalomtudományi témákat felölelő szekcióban összesen 9 pályamunkát mutattak be az Egészségtudományi Intézet hallgatói.
Bővebben

Beiskolázási felvételi tájékoztatás Gyomaendrődön és Battonyán

A Gál Ferenc Főiskola felvételi tájékoztatót tartott a battonyai Mikes Kelemen Katolikus Gimnázium, Szakképző Iskola, Általános Iskola és Óvoda intézményben és a Szent Gellért Katolikus Általános Iskola és Óvoda intézményben Gyomaendrődön.
Bővebben

Címzetes főiskolai docens címet adományozott a Gál Ferenc Főiskola Szenátusa

2017. november 17-én címzetes főiskolai docens címet vett át Ritz Judit, a Bálint Sándor Egyházmegyei Szeretetszolgálat vezetője és a GFF Egészség- és Szociális Tudományi Kar oktatója.
Bővebben

Címzetes főiskolai tanár címet adományozott a Gál Ferenc Főiskola Szenátusa

2017. november 17-én címzetes főiskolai tanár címet vett át Kothencz János, a Szent Ágota Gyermekvédelmi Szolgáltató főigazgatója, a GFF Egészség- és Szociális Tudományi Kar oktatója.
Bővebben