Neptun, Webmail és egyéb belépések

Gál Ferenc Főiskola Szeged

A 2018/2019 tanév jelmondata ...akik igazságra tanítottak sokakat, tündökölnek örökkön-örökké, miként a csillagok. (Dán 12,3)
2018.12.10., Judit névnapja van.

Hírek

Vízkereszt​i koncert​ ​ a Klebelsberg Teremben

A Szeged-Csanádi Egyházmegye január 6-án a Kormorán együttes műsorával mondott köszönetet együttműködő partnereinek. ​Az idén ​negyvenedik születésnapját ünneplő Kormorán együttes ​műsorát ​ Koltay Gábor rendezte, amiben közreműködtek Kuczmann Ágnes, Laklóth Aladár, Ruttkay Laura, és Sipos Imre művészek is.
Bővebben

Könyvtárat adtak át a Gál Ferenc Főiskola szarvasi Pedagógiai Karán.

A Kar 2014-ben került egyházmegyénk főiskolájához, de a pedagógiai könyvtárat akkor nem hozta magával a Szent István Egyetemről. Erre tekintettel az Emberi Erőforrások Minisztériuma 42 millió Ft támogatást nyújtott ahhoz, hogy a szarvasi kari főépületben tantermek átalakításával új szakkönyvtár jöjjön létre.
Bővebben

Első Szent Gellért Kispályás Focitorna az ENSI rendezésében

A Gál Ferenc Főiskola Egészségnevelési és Sport Intézete december 14-én rendezte meg a Szent Gellért Kispályás Focitornát tanárok és diákok részvételével. A hagyományteremtő szándékkal megtartott első focitornán három csapat játszott kétszer-kétszer egymás ellen a közönség előtt.
Bővebben

Advent 2016. a Gál Ferenc Főiskolán

Bővebben

Átadták a 2016. évi Gelsey Vilmos-díjakat

A Szeged-Csanádi Egyházmegye Gelsey Vilmos Pedagógiai Intézete díjait december 5-én, a budapesti Gellért Szállóban megtartott ünnepségen nyújtottak át a magyar köznevelés kiemelkedő pedagógusi, gazdasági szakértői teljesítményeinek elismerésére.
Bővebben