Neptun, Webmail és egyéb belépések

Gál Ferenc Főiskola Szeged

A 2017/2018 tanév jelmondata Mert aki sokat kapott, attól sokat követelnek, és akire sokat bíztak, attól annál többet kívánnak. (Lk 12,48b)
2018.6.19., Gyárfás névnapja van.

Hírek

Egyházmegyei rajz- és szavalóverseny döntője Szegeden

Témájában az Irgalmasság Szentévéhez kapcsolódott a Szeged-Csanádi Egyházmegye Gelsey Vilmos Pedagógiai Intézete által meghirdetett rajz- és szavalóverseny.
Bővebben

A nemzetiségi pedagógus pálya új kihívásai - nemzetiségi konferencia Szarvason

A Főiskola szarvasi Pedagógiai Karán 2016. április 13-án immár ötödik alkalommal rendeznek nemzetiségi konferenciát, idén
Bővebben

Országos Matematika Tanítási Verseny Szarvason

2016. március 31. és április 1. között Főiskolánk Pedagógiai Kara és a Gyakorló Általános Iskolája szervezte a második országos matematika tanítási versenyt.
Bővebben

CCEE találkozó Szegeden

Az Európai Püspöki Konferenciák Tanácsának “Katekézis, Iskola és Egyetemi pasztorációs Bizottságának” Egyetemi Szekciója által szervezett szakmai találkozójára 2016. április 27-29. között kerül sor Szegeden.
Bővebben

A KOKOSZ 2016. évi óvódai munkacsoport találkozója a Gyakorlóban

2016. április 29-30. között a Főiskola szarvasi Gyakorló Intézményével és a szarvasi Gyermekkert Regionális Oktatóközponttal közösen tartja óvódai munkacsoportjának 2016. évi tavaszi találkozóját és szakmai napját a Környezet- és Természetvédelmi Oktatóközpontok Országos Szövetsége.
Bővebben