Neptun, Webmail és egyéb belépések

Gál Ferenc Főiskola Szeged

A 2018/2019 tanév jelmondata ...akik igazságra tanítottak sokakat, tündökölnek örökkön-örökké, miként a csillagok. (Dán 12,3)
2018.12.10., Judit névnapja van.

Hírek

Miniszteri elismerő oklevél Gyakorlónk igazgatójának

Bíró Gyula, a Gál Ferenc Főiskola Szarvasi Gyakorló Általános Iskola és Gyakorlóóvoda igazgatója, főiskolai mestertanár, Balog Zoltán miniszter úr elismerő oklevelét vehette át nemzeti ünnepünk alkalmával.
Bővebben

Március 15-i közösségi megemlékezés a GFF-en

Március 15-i nemzeti ünnepünk alkalmából, az 1848-49. évi forradalom és szabadságharc emlékére tart ünnepi összejövetelt a Gál Ferenc Főiskola 2017. március 14-én 12 órakor a Dóm tér 6. szám alatti épület magasföldszintjén. Ezen a közösségi megemlékezésen Horváth Gábor docensnek, Egyháztörténeti Tanszékünk vezetőjének ünnepi gondolatait az idén is együttes kokárdakészítés követi. A rendező Rektori Titkárság szeretettel hívja és várja Főiskolánk minden hallgatóját, tanárát és munkatársát!
Bővebben

Sikeres és vidám rendezvény volt az ENSI első lépcsőfutó versenye húshagyó kedden

Nagy érdeklődés mellett zajlott az ENSI által, a HÖK közreműködésével, rendezett lépcsőfutóverseny a Gál Ferenc Főiskola szegedi épületében. A verseny a Klebelsberg terem elől indult és a harmadik emeletnél volt a cél. A bemelegítést az ENSI vezetője, az intézményünk tanársegédje, volt teniszező, dr. Thékes István vezényelte figyelve a végtagok gyors átmozgatására és kellő nyújtására a sérülést elkerülendő. Ezt követően Kovács Zoltán, papnövendék mondott imádságot háláját fejezve ki annak, hogy lehetőségünk van napról napra sportolni és esetenként motorikus képességeinket megméretni.
Bővebben

Kincses Kultúróvoda 2017 elismerő címet vehetett át a GFF Gyakorlóóvodája

Bővebben

Megtartották a Gerhardus Tudományos Diákköri Konferencia döntőjét.

A GTDK-t a Gál Ferenc Főiskola rendezte meg, amin magyarországi és határokon túli magyar keresztény hallgatókat fogadtak. Kiss-Rigó László szeged-csanádi püspök védnökségével február 23-24-én megtartott szegedi döntőre a pályamunkák alapján 24 versenyzőt hívtak meg négy szekcióba soroltan, akik közül 15 katolikus és 9 református volt.
Bővebben