Neptun, Webmail és egyéb belépések

Gál Ferenc Főiskola Szeged

2018.9.26., Jusztina névnapja van.

Hírek

Átadták a 2016. évi Gelsey Vilmos-díjakat

A Szeged-Csanádi Egyházmegye Gelsey Vilmos Pedagógiai Intézete díjait december 5-én, a budapesti Gellért Szállóban megtartott ünnepségen nyújtottak át a magyar köznevelés kiemelkedő pedagógusi, gazdasági szakértői teljesítményeinek elismerésére.
Bővebben

2016. november 23. GÓLYABÁL

Itt a várva várt Gólyabál, jegyértékesítés a Hallgatói Önkormányzat irodájában.
Bővebben

Felvételi tájékoztató Battonyán

A Gál Ferenc Főiskola 2016. október 20-án tartott felvételi tájékoztatót a battonyai Mikes Kelemen Katolikus Gimnáziumban a végzős diákoknak. Molnár Mihályné, a gimnázium igazgatója köszöntötte a jelenlévőket. Kovács Katalin tanulmányi osztályvezető a szakokról és a Főiskola hitéleti szakjainak saját szervezésű felvételijének követelményeiről, a nyári jelentkezési határidőről szólt, valamint tájékoztatta a gimnazistákat a diákönkormányzatról, a hallgatói életről, a nekik szóló juttatásokról.
Bővebben

A béke gondolata Ábrahám örököseinél

Konferencia Márton Áron püspök tiszteletére a segítő szeretet gyakorlatáról a Barankovics Izraelita Műhely és a Gál Ferenc Főiskola közös szervezésében a Nemzeti Kulturális Alap támogatásával Szegeden, 2016. október 14-15-én.
Bővebben

III. Hírvivők Konferencia

A III. Hírvivők konferenciát „Család-Közösség-Egyház” címmel 2016. október 7-én rendezi meg a Gál Ferenc Főiskola a SZEGEPI-vel partnerségben.
Bővebben