Gál Ferenc Főiskola Szeged

A 2019/2020 tanév jelmondata Hiszen Isten nem a csüggedtség, hanem az erő, a szeretet és a józanság lelkét adta nekünk. (2Tim, 1,7)
2020.4.08., Dénes névnapja van.

Hírek

Koronavírussal és influenzajárvánnyal kapcsolatos intézkedések

A GFF-en nincs és az utóbbi időben nem volt kínai hallgató vagy oktató, ezért nem kellett olyan intézkedéseket hozni, mint az őket fogadó más egyetemeken. Ettől függetlenül szükséges megtenni a koronavírus és más fertőzések elkerülését szolgáló intézkedéseket a GFF valamennyi karán, telephelyén, köznevelési intézményében, a kollégiumokban.
Bővebben

Külföldön tanulhatnak az egyházmegye papnövendékei

Angolul és olaszul is tanulhatnak külföldön a papnövendékek. A Szeged–Csanádi Egyházmegyében nagy hangsúlyt fektetnek arra, hogy a papnövendékek széles körű ismeretekkel gazdagodjanak idegen nyelvből, évről évre Veronába és Dublinba utazhatnak.
Bővebben

Felvételizők Napja Békéscsabán február 6-án

A békéscsabai Csaba Centerben ingyenes központi nyílt napot tartottunk Király Viktor és Oláh Gergő fellépésével!
Bővebben

Mezőtúri Karnevál február 21-22-én

A Gál Ferenc Főiskola Közösségépítő tevékenysége Mezőtúron és környékén című projekt keretében farsangi hangulatú Karnevált rendeznek.
Bővebben

Légy alázatos, erős és kitartó! – Don Bosco Nap a GFF Gyakorlóintézményében

Hangos gyermek-csicsergéssel és zsibongással vette kezdetét a GFF Szarvasi Gyakorló Általános Iskolájának Don Bosco Napja. Az intézmény 2019. január 31-én tartott szentmiséjén választotta Bosco Szent Jánost az intézmény védőszentjévé.
Bővebben