Neptun, Webmail és egyéb belépések

Gál Ferenc Főiskola Szeged

A 2016/2017 tanév jelmondata „Úgy küldelek titeket, mint bárányokat a farkasok közé! Legyetek tehát okosak, mint a kígyók, és ártatlanok, mint a galambok!” (Mt 10,16)
2017.7.24., Kinga, Kincső névnapja van.

Hírek

Pszichológus oktatóink előadása a Pszichológus Nagygyűlésen

A Magyar Pszichológiai Társaság XXVI. Országos Tudományos Nagygyűlésén tartottak szimpóziumot a Gál Ferenc Főiskola pszichológus oktatói. Az idei Nagygyűlést „Személyes tér – közös világ” címmel az SZTE-en rendezték meg 2017. június 1. és 3. között.
Bővebben

Pünkösdi Sportnap a Gál Ferenc Főiskolán

Június első napján tartotta meg az I. Pünkösdi Sportnapot a Gál Ferenc Főiskola Egészségnevelési- és Sport Intézete (ENSI). Remek hangulatban, igazi közösségi élményként, sok izgalmas versenyszámmal tarkítva zajlott le a fél napos esemény a Topolya sori egyetemi sportpályákon
Bővebben

Hamvas Endre adjunktus előadása a Debreceni Egyetem "Miraculum" című konferenciáján

A Gál Ferenc Főiskola ESZK Társadalomismeret Tanszékének adjunktusa
Bővebben

Dr. Käfer István, Hungaroszlovakológiai Kutatócsoportunk vezetőjének tanulmánya a pozsonyi Historická revue című folyóiratban

Dr. Käfer István címzetes egyetemi tanár, Hungaroszlovakológiai Kutatócsoportunk vezetője tanulmányt közölt, a pozsonyi Historická revue című szlovákiai folyóiratban "A budai király igazsága" címmel.
Bővebben

Nemzetközi ERASMUS konferencia Mariborban a Gál Ferenc Főiskola részvételével május közepén

Idén a szlovéniai Maribor adott helyszínt az ERACON elnevezésű konferenciának május 10.-13. között, amelyen több, mint 200 európai felsőoktatási intézmény képviseltette magát köztük a Gál Ferenc Főiskola is.
Bővebben