Neptun, Webmail és egyéb belépések

Gál Ferenc Főiskola Szeged

A 2016/2017 tanév jelmondata „Úgy küldelek titeket, mint bárányokat a farkasok közé! Legyetek tehát okosak, mint a kígyók, és ártatlanok, mint a galambok!” (Mt 10,16)
2017.6.23., Zoltán névnapja van.

Hírek

Az MTA Pécsi Akadémiai Bizottság Kémiai Tudományok Szakbizottsága és a PTE ÁOK Szerves és Gyógyszerkémiai Intézetének szervezésében tartott előadást Prof. Dr. Fodor Lajos, gyulai karunk dékánja

2017. május 9-én, Pécsett tartotta meg előadását Prof. Dr. Fodor Lajos, a Gál Ferenc Főiskola Egészség- és Szociális Tudományi Karának dékánja
Bővebben

Zakar Péter előadása a „Hűséggel Rómához, hűséggel a pápához” című székesfehérvári emlékkonferencián

2017. május 6-án Jekelfalusy Vince püspökké szentelésének és székfoglalásának 150. évfordulója alkalmából szervezett emlékkonferencián tartott előadást Prof. Dr. Zakar Péter, Főiskolánk Keresztény Művelődéstörténeti Intézetének vezetője.
Bővebben

Békési Szakképző Iskola ballagási ünnepsége

Május 6-án hét osztályból 120 tanulót indítottak útjára a Békési Szakképző Iskolából.
Bővebben

Együttműködési megállapodást írt alá a GFF és a Csongrád Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság

2017. május 3-án Szegeden, ünnepélyes állománygyűlés keretén belül együttműködési megállapodást írt alá a GFF és a Csongrád Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság.
Bővebben

Főiskolánk húsvéti alkotóművészeti pályázatának díjazottjai

2017. április 26-án a szarvasi Pedagógiai Kar Tehetség konferenciáján került sor a GFF húsvéti alkotóművészeti pályázatának eredményhirdetésére.
Bővebben