Neptun, Webmail és egyéb belépések

Gál Ferenc Főiskola Szeged

A 2017/2018 tanév jelmondata "Mert aki sokat kapott, attól sokat követelnek, és akire sokat bíztak, attól annál többet kívánnak." (Lk 12,48b)
2018.1.19., Sára, Marió névnapja van.

Hírek

ERASMUS+ járdamatricák a Gál Ferenc Főiskolán

Az idén 30 éves ERASMUS+ program keretében járdamatricákat helyeztek el a Gál Ferenc Főiskola központi épületében. Ugyanerre kerül sor a napokban a szarvasi és a gyulai kari épületekben is.
Bővebben

Beiskolázási felvételi tájékoztatás Mezőberényben

A Gál Ferenc Főiskola 2017. december 6-án tartott felvételi tájékoztatót a Mezőberényi Petőfi Sándor Evangélikus Gimnáziumban az érettségi előtt álló diákoknak.
Bővebben

III. Szent Gellért Foci Kupa és Karácsonyi Sport-bajnokság

December 14-én, csütörtökön 16 órától sok szeretettel várjuk a mozogni, kikapcsolódni vágyókat a Gál Ferenc Főiskola Egészségnevelési és Sport Intézete és Hallgatói Önkormányzata szervezésében megrendezésre kerülő III. Szent Gellért Focikupára és a Karácsonyi Sportbajnokságra.
Bővebben

Nyílt napok a Gál Ferenc Főiskolán

2017. december 13-án szerdán, 10 órakor és 2018. január 17-én szerdán, 10 órakor nyílt napot szervez a Gál Ferenc Főiskola. Minden érdeklődőt szeretettel várunk!
Bővebben

A Szegedi Keresztény Roma Szakkollégium és a Gál Ferenc Főiskola közös fotó- és képzőművészeti pályázatot hirdet "Magyar, Roma - nem külön(b)" címmel.

A Szegedi Keresztény Roma Szakkollégium és a Gál Ferenc Főiskola közös fotó- és képzőművészeti pályázatot hirdet "Magyar, Roma - nem külön(b)" címmel. A pályázaton magyarországi, vagy erdélyi, felvidéki, vajdasági, illetve kárpátaljai felsőoktatási intézmény nappali, vagy levelező tagozatos hallgatója indulhat. A beérkező pályaműveket szakmai zsűri bírálja el, melynek tagjai Ráczné Kalányos Gyöngyi képzőművész, Simon Miklós festőművész, Marton Árpád művészeti író, Káli-Horváth Kálmán festőművész.
Bővebben