Neptun, Webmail és egyéb belépések

Gál Ferenc Főiskola Szeged

A 2017/2018 tanév jelmondata Mert aki sokat kapott, attól sokat követelnek, és akire sokat bíztak, attól annál többet kívánnak. (Lk 12,48b)
2018.5.24., Eszter, Eliza névnapja van.

Hírek

Módszertani szakmai nap a GFF Szarvasi Gyakorlóintézményében…

Az Oktatási Hivatal Békéscsabai Pedagógiai Oktatási Központja és a Gál Ferenc Főiskola Szarvasi Gyakorló Általános Iskola és Gyakorlóóvoda együttműködésében tavaszi módszertani napot tartottak Szarvason, 2018. április 20-án.
Bővebben

Nemzetiségi konferencia Szarvason

Hetedik alkalommal került megrendezésre a Szeged-Csanádi Egyházmegye Gál Ferenc Főiskolájának szarvasi Pedagógiai Kara által szervezett nemzetiségi konferencia. Az idei konferenciára „Hittel élni - a gyermek a nemzetiségek jövője” címmel április 18-án került sor Kiss-Rigó László szeged-csanádi püspök védnökségével.
Bővebben

„Hungarikum elődöntőben” a GFF Gyakorlóintézménye…

A Lakiteleki Népfőiskola – az Országgyűlés és a Hungarikum Bizottság támogatásával –„Kárpát-medence kincsei” címmel vetélkedőt szervezett a hungarikum mozgalom további népszerűsítése, valamint nemzeti értékeink megismertetése érdekében.
Bővebben

Főiskolánkon járt a Pápai Szalézi Egyetem professzora és hallgatói

Április 5-én a Gál Ferenc Főiskolára is ellátogatott a Pápai Szalézi Egyetemről az Ubaldo Montisci tanszékvezető professzor által vezetett végzős hallgatói csoport.
Bővebben

Hittanostalálkozót tartottak Szegeden a Gál Ferenc Főiskola hallgatóinak és a Szent Gellért Szeminárium papnövendékeinek közreműködésével

A tanév második hittanostalálkozóját szervezte a Szeged-Csanádi Egyházmegye, amelynek Szegeden a felsővárosi minorita templom és rendház adott otthont április 14-én, szombaton.
Bővebben