Neptun, Webmail és egyéb belépések

Gál Ferenc Főiskola Szeged

A 2017/2018 tanév jelmondata "Mert aki sokat kapott, attól sokat követelnek, és akire sokat bíztak, attól annál többet kívánnak." (Lk 12,48b)
2018.1.19., Sára, Marió névnapja van.

Hírek

Beiskolázási és felvételi tájékoztatás Békésen

A Gál Ferenc Főiskola képviselői 2017. december 11-én tartottak felvételi tájékoztatót a Főiskola képzéseiről a GFF Békési Szakképző Iskola és Gimnáziumban a már érettségizett – OKJ-s képzésben résztvevő és az érettségi előtt álló diákoknak.
Bővebben

Diakónusszentelés a szegedi Székesegyházban

2017. december 9-én Dr. Kiss-Rigó László szeged-csanádi megyéspüspök diakónussá szentelte Kovács Zoltánt, a Szent Gellért Szeminárium papnövendékét, Teológiai karunk hallgatóját.
Bővebben

Nemzetközi tudományos konferencián tartott előadást Bíró Gyula a GFF Szarvasi Gyakorló igazgatója és Dr. Lipcsei Imre a GFF Pedagógiai Kar dékánja

A Beregszászon megrendezett konferencián Bíró Gyula igazgató, főiskolai mestertanár a magyarországi nemzetiségek köznevelési lehetőségeiről és Dr. Lipcsei Imre, a Gál Ferenc Főiskola Pedagógiai Karának dékánja, főiskolai tanár a magyarországi kisebbségek felsőoktatási lehetőségeiről tartott előadást.
Bővebben

Ápolástörténeti kiállítás nyílt a GFF Egészség- és Szociális Tudományi Karán

2017. december 7-én Ápolástörténeti kiállítás nyílt a Gál Ferenc Főiskola gyulai Egészség- és Szociális Tudományi Karán.
Bővebben

A helyben való boldogulást segíti a megállapodás

Együttműködés a Békés Megyei Kormányhivatal és a GFF között
Bővebben