Neptun, Webmail és egyéb belépések

Gál Ferenc Főiskola Szeged

A 2017/2018 tanév jelmondata "Mert aki sokat kapott, attól sokat követelnek, és akire sokat bíztak, attól annál többet kívánnak." (Lk 12,48b)
2017.11.18., Jenő névnapja van.

Hírek

II. OREKO - Országos REsztoratív KOnferencia

Szíves figyelmükbe ajánljuk a szegedi Gál Ferenc Főiskola és a Szeged-Csanádi Egyházmegye Gelsey Vilmos Pedagógiai Intézet által szervezett II. OREKO - Országos REsztoratív KOnferenciát...
Bővebben

Egészségfejlesztő mentálhigiéné képzés Szegeden és Gyulán

Egészségfejlesztő mentálhigiéné képzés Szegeden és Gyulán
Bővebben

'A titkos szovjet történet' című szimpózium a Gál Ferenc Főiskolán

A Gulág Emlékév során megvalósított kutatási projekt következő rendezvényére 2017. október 11-én kerül sor a szegedi Gál Ferenc Főiskola Klebelsberg termében. A rendezvényt Dr. Kozma Gábor rektor nyitja meg, majd Dr. Botos János docens és Dr. Kun Miklós Széchenyi-díjas professzor tart előadást. A rendezvény a „Deportáltak és munkatáborok GULAG-2016-E-0018 sz. program keretében valósul meg.
Bővebben

IV. Hírvivők Konferencia

Felhívás a szegedi IV. Hírvivők Konferenciára a SZEGEPI-vel együttműködve. Időpont: 2017. október 13. A konferencia egyúttal pedagógus-továbbképzés is.
Bővebben

Nyílt napok a GFF Békési Szakképző Iskola, Gimnázium és Kollégiumban

Az idei év során 3 alkalommal tartanak nyílt napot, és egy alkalommal PÁV napot, a GFF Békési Szakképző Iskola, Gimnázium és Kollégiumban. Szeretettel várják az érdeklődőket.
Bővebben