Neptun, Webmail és egyéb belépések

Gál Ferenc Főiskola Szeged

A 2017/2018 tanév jelmondata "Mert aki sokat kapott, attól sokat követelnek, és akire sokat bíztak, attól annál többet kívánnak." (Lk 12,48b)
2017.12.17., Lázár, Olimpia névnapja van.

Hírek

Diakónusszentelés a szegedi Székesegyházban

2017. december 9-én Dr. Kiss-Rigó László szeged-csanádi megyéspüspök diakónussá szentelte Kovács Zoltánt, a Szent Gellért Szeminárium papnövendékét, Teológiai karunk hallgatóját.
Bővebben

Nemzetközi tudományos konferencián tartott előadást Bíró Gyula a GFF Szarvasi Gyakorló igazgatója és Dr. Lipcsei Imre a GFF Pedagógiai Kar dékánja

A Beregszászon megrendezett konferencián Bíró Gyula igazgató, főiskolai mestertanár a magyarországi nemzetiségek köznevelési lehetőségeiről és Dr. Lipcsei Imre, a Gál Ferenc Főiskola Pedagógiai Karának dékánja, főiskolai tanár a magyarországi kisebbségek felsőoktatási lehetőségeiről tartott előadást.
Bővebben

Ápolástörténeti kiállítás nyílt a GFF Egészség- és Szociális Tudományi Karán

2017. december 7-én Ápolástörténeti kiállítás nyílt a Gál Ferenc Főiskola gyulai Egészség- és Szociális Tudományi Karán.
Bővebben

A helyben való boldogulást segíti a megállapodás

Együttműködés a Békés Megyei Kormányhivatal és a GFF között
Bővebben

ERASMUS+ járdamatricák a Gál Ferenc Főiskolán

Az idén 30 éves ERASMUS+ program keretében járdamatricákat helyeztek el a Gál Ferenc Főiskola központi épületében. Ugyanerre kerül sor a napokban a szarvasi és a gyulai kari épületekben is.
Bővebben