Neptun, Webmail és egyéb belépések

Gál Ferenc Főiskola Szeged

A 2017/2018 tanév jelmondata "Mert aki sokat kapott, attól sokat követelnek, és akire sokat bíztak, attól annál többet kívánnak." (Lk 12,48b)
2017.10.20., Vendel névnapja van.

Hírek

Nyílt napok a GFF Békési Szakképző Iskola, Gimnázium és Kollégiumban

Az idei év során 3 alkalommal tartanak nyílt napot, és egy alkalommal PÁV napot, a GFF Békési Szakképző Iskola, Gimnázium és Kollégiumban. Szeretettel várják az érdeklődőket.
Bővebben

Lurkó módi Mustolás a szarvasi Gyakorlóban…

Immár hetedik esztendeje, mikor gyengül a nap sárga fénye, s elszárad a levél széle, az ősz beköszöntével szívpezsdítő vigadalomnak lehetünk tanúi Szarvas városában a Gál Ferenc Főiskola Szarvasi Gyakorló Általános Iskola és Gyakorlóóvoda szervezésében.
Bővebben

Mentálhigiéné az óvodában, iskolában szakterületen pedagógus szakvizsgára felkészítő szakirányú 4 féléves továbbképzés Szegeden

A Gál Ferenc Főiskola Szegeden Mentálhigiéné az óvodában, iskolában szakterületen pedagógus szakvizsgára felkészítő szakirányú 4 féléves továbbképzést indít levelező munkarendben, óvodapedagógus, tanító, tanári (főiskolai, egyetemi, alap- illetve mesterképzési) oklevéllel rendelkező pedagógusoknak.
Bővebben

A reformáció örökségéről – őszintén (Egynapos tudományos szimpózium a Gál Ferenc Főiskolán)

A Gál Ferenc Főiskola 2017-ben egy különleges konferenciával kíván csatlakozni a protestáns egyházak által kezdeményezett Reformációi Emlékévhez.
Bővebben

Receptverseny és egészségügyi szűrések várták a Szívünk napja látogatóit

Újra megtartotta Szívünk napja elnevezésű rendezvényét a Gál Ferenc Főiskola, melyet a Védő Burok Közhasznú Egyesület az EFI és az Egészséges Város Közalapítvánnyal közös szervezésben valósítottak meg, szeptember 24-én.
Bővebben