Neptun, Webmail és egyéb belépések

Gál Ferenc Főiskola Szeged

A 2017/2018 tanév jelmondata Mert aki sokat kapott, attól sokat követelnek, és akire sokat bíztak, attól annál többet kívánnak. (Lk 12,48b)
2018.4.24., György névnapja van.

Hírek

Főiskolánkon járt a Pápai Szalézi Egyetem professzora és hallgatói

Április 5-én a Gál Ferenc Főiskolára is ellátogatott a Pápai Szalézi Egyetemről az Ubaldo Montisci tanszékvezető professzor által vezetett végzős hallgatói csoport.
Bővebben

Hittanostalálkozót tartottak Szegeden a Gál Ferenc Főiskola hallgatóinak és a Szent Gellért Szeminárium papnövendékeinek közreműködésével

A tanév második hittanostalálkozóját szervezte a Szeged-Csanádi Egyházmegye, amelynek Szegeden a felsővárosi minorita templom és rendház adott otthont április 14-én, szombaton.
Bővebben

IV. Országos Népdaléneklő Verseny az ELTE Tanítóképző Főiskolán

A Gál Ferenc Főiskolát Berta Orsolya, első évfolyamos tanító szakos hallgató képviselte, aki a harmadik helyezést érte el, s egyben különdíjjal is jutalmazták.
Bővebben

Érdekképviseleti vetélkedőn vettek részt a megye településeinek fiataljai

Ifjúsági érdekképviseleti találkozót és településközi vetélkedőt rendeztek a Gál Ferenc Főiskolán, csütörtökön Békéscsabán.
Bővebben

ERASMUS tájékoztató napok a GFF-en

ERASMUS tájékoztató napok a Linzi Katolikus Egyetem képviselőjének részvételével a GFF Teológiai és Pedagógiai Karán április 9. és 11. között
Bővebben