Neptun, Webmail és egyéb belépések

Gál Ferenc Főiskola Szeged

A 2016/2017 tanév jelmondata „Úgy küldelek titeket, mint bárányokat a farkasok közé! Legyetek tehát okosak, mint a kígyók, és ártatlanok, mint a galambok!” (Mt 10,16)
2017.7.24., Kinga, Kincső névnapja van.

Első Szent Gellért Kispályás Focitorna az ENSI rendezésében

A Gál Ferenc Főiskola Egészségnevelési és Sport Intézete december 14-én rendezte meg a Szent Gellért Kispályás Focitornát tanárok és diákok részvételével. A hagyományteremtő szándékkal megtartott első focitornán három csapat játszott kétszer-kétszer egymás ellen a közönség előtt.
A Szent Imre Kollégium tornatermében a papnövendékekből álló Aranycsapat, a tanárok alkotta Teachers nevű alakulat, valamint a szintén diákokból álló, Vesztesek nevű team vette fel egymással a küzdelmet és igyekezett trükkös cselekkel szórakoztatni a hallgatókból álló nagyérdeműt.
Látványos gólok, küzdelmes párharcok és bravúros megoldások jellemezték az eseményt, melynek végén holtverseny alakult ki az Aranycsapat és a Teachers között. Végül egész pályás üres kapura gurítások döntöttek, mely izgalmas befejezése volt a nagysikerű rendezvények. A szétlövésben egy gólt tudott elérni a papnövendékekből álló Aranycsapat, így megnyerte a kupát.
A gólkirályi címet Amanso Brendan Chika nyerte el 9 góllal, aki a győztes Aranycsapat tagja volt. A sikeres focitorna után az ENSI készül a tavaszi, akár több résztvevőt is megmozgató újabb eseményre.