Neptun, Webmail és egyéb belépések

Gál Ferenc Főiskola Szeged

A 2017/2018 tanév jelmondata Mert aki sokat kapott, attól sokat követelnek, és akire sokat bíztak, attól annál többet kívánnak. (Lk 12,48b)
2018.6.22., Paulina névnapja van.

Első Szent Gellért Kispályás Focitorna az ENSI rendezésében

A Gál Ferenc Főiskola Egészségnevelési és Sport Intézete december 14-én rendezte meg a Szent Gellért Kispályás Focitornát tanárok és diákok részvételével. A hagyományteremtő szándékkal megtartott első focitornán három csapat játszott kétszer-kétszer egymás ellen a közönség előtt.
A Szent Imre Kollégium tornatermében a papnövendékekből álló Aranycsapat, a tanárok alkotta Teachers nevű alakulat, valamint a szintén diákokból álló, Vesztesek nevű team vette fel egymással a küzdelmet és igyekezett trükkös cselekkel szórakoztatni a hallgatókból álló nagyérdeműt.
Látványos gólok, küzdelmes párharcok és bravúros megoldások jellemezték az eseményt, melynek végén holtverseny alakult ki az Aranycsapat és a Teachers között. Végül egész pályás üres kapura gurítások döntöttek, mely izgalmas befejezése volt a nagysikerű rendezvények. A szétlövésben egy gólt tudott elérni a papnövendékekből álló Aranycsapat, így megnyerte a kupát.
A gólkirályi címet Amanso Brendan Chika nyerte el 9 góllal, aki a győztes Aranycsapat tagja volt. A sikeres focitorna után az ENSI készül a tavaszi, akár több résztvevőt is megmozgató újabb eseményre.