Neptun, Webmail és egyéb belépések

Gál Ferenc Főiskola Szeged

A 2017/2018 tanév jelmondata Mert aki sokat kapott, attól sokat követelnek, és akire sokat bíztak, attól annál többet kívánnak. (Lk 12,48b)
2018.5.24., Eszter, Eliza névnapja van.

Együttműködési megállapodást írt alá a GFF, a SZEGEPI és a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság

Együttműködési megállapodást írt alá a GFF, a SZEGEPI és a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság a június 1-jei szakmai nap keretében.

 „Utak és lehetőségek - gyermekeink biztonsága érdekében” címmel június 1-jén 10 órától tartott szakmai napot a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnmegelőzési Osztálya, a Szeged-Csanádi Egyházmegye Gelsey Vilmos Pedagógiai Intézete, valamint a Gál Ferenc Főiskola a Dóm téri Klebelsberg teremben. A 2015/16-os tanévet lezáró, nyári szünidőre felkészítő, sajtótájékoztatóval egybekötött rendezvényen a három intézmény képviselőiként Kiss-Rigó László megyéspüspök, Lukács János főkapitány és Kozma Gábor rektor, főigazgató együttműködési megállapodást írtak alá a partnerségben megvalósuló „Lépésről lépésre a biztonságért” komplex bűnmegelőzési program tapasztalatainak hasznosításáról, a pedagógusképzés és az Egyházmegye középiskoláiban megvalósuló rendészeti képzések módszertani fejlesztéséről. A rendezvényen megjelent Hatala József altábornagy, a Nemzeti Bűnmegelőzési Tanács elnöke, Tikász Sándor dandártábornok, a Szegedi Fegyház és Börtön parancsnoka, valamint Szatmári Imre dandártábornok, megyei katasztrófavédelmi igazgató, Marsi István, az SZTE Juhász Gyula Pedagógusképző Kar dékánja, valamint több városi rendőrkapitányság és más rendvédelmi szervek vezetői. A pedagógus szakmát a házigazda Főiskola és az egyházmegyei Pedagógiai Intézet munkatársai mellett Hadházi Ilona, a Szegedi POK vezetője, Plesovszkiné Újfaluczky Judit, a Szegedi KLIK igazgatója, továbbá a Csongrád megyében működő egyházi és állami iskolák vezetői, tanárai képviselték. A szakmai nap második részében vezető rendőrségi bűnmegelőzési szakértők tartottak előadásokat a pedagógusok részére.

http://www.magyarkurir.hu/hirek/egyuttmukodesi-megallapodast-irt-ala-gal-ferenc-foiskola-es-csongrad-megyei-rendor-fokapitanysag

Együttműködési megállapodást írt alá a GFF, a SZEGEPI és a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság