Neptun, Webmail és egyéb belépések

Gál Ferenc Főiskola Szeged

A 2017/2018 tanév jelmondata "Mert aki sokat kapott, attól sokat követelnek, és akire sokat bíztak, attól annál többet kívánnak." (Lk 12,48b)
2017.12.16., Etelka, Aletta névnapja van.

Hírek

Újabb négy ERASMUS+ partnerrel bővül Főiskolánk hálózata

Ausztriai és bajorországi szervezési úton járt Főiskolánk külügyi titkára. A háromnapos körút eredményeként négy új felsőoktatási intézménnyel együttműködési megállapodás megkötése történt meg.
Bővebben

Nyílt Napot tartott a Gál Ferenc Főiskola 2017. december 13-án

Gál Ferenc Főiskola 2017. december 13-án Nyílt Napot tartott, melyen Dr. Kozma Gábor rektor Úr köszöntötte a jelenlévő érdeklődőket, kiemelve a Főiskola három Karán folyó képzéseket, az intézmény egyházi fenntartását, és a közösségteremtő küldetését.
Bővebben

A Csillagpódium elnevezésű rendezvényen karácsonyi köszöntőt mondott Dr. Kozma Gábor diakónus, a Gál Ferenc Főiskola rektora.

A Szegedi Fegyház és Börtön 'Csillag' a régi szép hagyományainak megfelelően, a karácsonyi ünnepvárás jegyében az intézetbe újra ellátogattak a Király-König Péter Zeneiskola művésztanárai annak érdekében, hogy a művészetet szerető közönség, az intézet dolgozói, az együttműködő szervezetek és a fogvatartottak számára koncertet adjanak.
Bővebben

Beiskolázási és felvételi tájékoztatás Békésen

A Gál Ferenc Főiskola képviselői 2017. december 11-én tartottak felvételi tájékoztatót a Főiskola képzéseiről a GFF Békési Szakképző Iskola és Gimnáziumban a már érettségizett – OKJ-s képzésben résztvevő és az érettségi előtt álló diákoknak.
Bővebben

Diakónusszentelés a szegedi Székesegyházban

2017. december 9-én Dr. Kiss-Rigó László szeged-csanádi megyéspüspök diakónussá szentelte Kovács Zoltánt, a Szent Gellért Szeminárium papnövendékét, Teológiai karunk hallgatóját.
Bővebben