Gál Ferenc Főiskola Szeged

A 2018/2019 tanév jelmondata ...akik igazságra tanítottak sokakat, tündökölnek örökkön-örökké, miként a csillagok. (Dán 12,3)
2019.5.22., Júlia, Rita névnapja van.

Ünnepi megemlékezés, csendes séta és mécses gyújtás a hősök tiszteletére

A Gyakorlóintézmény október 20-án tartotta ünnepi megemlékezését; 1956 címmel. A hatodik osztályosok, osztályfőnökük Gulyáné Dékán Klára tanárnő rendezésében mutatták be megemlékező műsorukat. A Diákönkormányzat kemencés  kalácssütésre hívta a Gyakorló közösségét a kellemes őszi délutánon.
Stafira Árpád történelem szakos tanár és Pusztai Botond hetedik osztályos tanulónk, a diákönkormányzat elnöke ünnepi  gondolatait hallgathatták meg szülőink és tanulóink a hagyományosan megrendezett megemlékező sétánk nyitányaként.
A Történelmi Emlékúton tett csendes emlékező sétánk zárásaként koszorút helyezett el intézményünk, majd a gyermekek és családok meggyújtották az emlékezés mécseseit.
Október 23-án, Szarvas Város ünnepi megemlékezésén Bíró Gyula intézményvezető,  Pusztai Botond hetedikes és Tolisz Teodóra nyolcadik osztályos tanulónkkal helyezte el az emlékezés koszorúját az '56-os emlékműnél.

 

Plakát