Neptun, Webmail és egyéb belépések

Gál Ferenc Főiskola Szeged

A 2017/2018 tanév jelmondata Mert aki sokat kapott, attól sokat követelnek, és akire sokat bíztak, attól annál többet kívánnak. (Lk 12,48b)
2018.7.17., Endre, Elek névnapja van.

Ünnepi megemlékezés, csendes séta és mécses gyújtás a hősök tiszteletére

A Gyakorlóintézmény október 20-án tartotta ünnepi megemlékezését; 1956 címmel. A hatodik osztályosok, osztályfőnökük Gulyáné Dékán Klára tanárnő rendezésében mutatták be megemlékező műsorukat. A Diákönkormányzat kemencés  kalácssütésre hívta a Gyakorló közösségét a kellemes őszi délutánon.
Stafira Árpád történelem szakos tanár és Pusztai Botond hetedik osztályos tanulónk, a diákönkormányzat elnöke ünnepi  gondolatait hallgathatták meg szülőink és tanulóink a hagyományosan megrendezett megemlékező sétánk nyitányaként.
A Történelmi Emlékúton tett csendes emlékező sétánk zárásaként koszorút helyezett el intézményünk, majd a gyermekek és családok meggyújtották az emlékezés mécseseit.
Október 23-án, Szarvas Város ünnepi megemlékezésén Bíró Gyula intézményvezető,  Pusztai Botond hetedikes és Tolisz Teodóra nyolcadik osztályos tanulónkkal helyezte el az emlékezés koszorúját az '56-os emlékműnél.

 

Plakát