Gál Ferenc Főiskola Szeged

A 2019/2020 tanév jelmondata Hiszen Isten nem a csüggedtség, hanem az erő, a szeretet és a józanság lelkét adta nekünk. (2Tim, 1,7)
2020.6.05., Fatime névnapja van.
Betűméret:  A   A   A

XXII. Bóbita Alapítványi bál

Jó dolog bálba járni, mert kicsit kiemel a hétköznapokból, feltölt és új erőt ad a további feladatokhoz. És ha mindezt ráadásul egy nemes cél érdekében tesszük, akkor dupla öröm.

2017. November 18-án a GFF Szarvasi Gyakorlóintézménye, a Szülői közösség és a BÓBITA ALAPÍTVÁNY kitett magáért, hiszen már hetekkel a bál előtt kitehette volna a „teltház” feliratot. A több, mint négyszáz fős vendégsereg idén is fergetes hangulatot sejtetett. Visszajáró vendégek, szülők, támogatók, pártolók és persze az intézmény dolgozói töltötték meg az Árpád Szálló dísztermét. A bál fővédnöke Dr. Kozma Gábor a Gál Ferenc Főiskola rektora volt, aki hivatalos elfoglaltsága miatt a Kar dékánján keresztül üdvözölte az intézmény támogatóit, az est résztvevőit. Dr. Lipcsei Imrét követően Babák Mihály polgármester úr, Seidl Ambrus plébános atya köszöntötte a vendégeket. Az est házigazdái Bíró Gyula intézményvezető és Dr Benczéné Kardos Karola alapítványi elnök voltak. A műsort az intézmény Alma és Panda csoport gyermekei nyitották. Kedvenc időtöltésük a mozgás, a tánc, az éneklés. Felkészítőik:   Mihály Zoltánné, Monostoriné Sándor Nelli, Demjénné Jónás Klára és Benczéné Inhoff Ildikó olyan műsort állított össze számukra, amelyben mindezeket megmutathatták. Őket követték a Szamóca csoportos gyermekek, akik Pinokkiót idézték a táncparkettre. Felkészítőjük:  Szalbotné Kovács Mária és Pajafári Fruzsina. Az ők táncukat a 4. osztályosok követték, akik vidám tánccal örvendeztették meg a Bóbita Bál kedves vendégeit,  amelyet Makan Zsuzsanna tánctanár és osztályfőnökük, Komlósné Szirom Anita és Júró Mária tanított be a gyerekeknek! A temperamentumos zene és tánc mindenkinek jó hangulatot teremtett! A Bóbita Bál történetében immár másodszor a 8. osztályosok is színpadra léptek, és keringővel nyitották meg a bál estélyét, ahol a szüleikkel is parkettre léphettek. Az egész estét betöltő jó hangulatról az Apropó Zenekar gondoskodott. Vacsora után újabb meglepetés érkezett, Szülők és hallgatók léptek a színpadra és táncukkal megalapozták az est fergeteges hangulatát és a hajnalig tartó mulatozást. Éjfél után pihenésképpen tombolasorsolás következett, ahol több mint 400-an izgulhattunk az értékes nyereménytárgyakért. A jótékonyság mellett a felhőtlen szórakozás és a közösségformálás is jelen volt, erősen érezhető az összetartás a pedagógusok és a szülők között, ami nagyban hozzájárult a bál sikeréhez is.

Szeretnék ezúton is köszönetet mondani minden kedves szülőnek, támogatónak, az intézmény dolgozóinak, hogy az alapítvány sikeres működéséhez és a bál megszervezéséhez anyagi, tárgyi segítséget nyújtottak! A bál teljes bevételét a Gyakorlóintézménybe járó gyermekek javára fordítjuk!

 

Dr Benczéné Kardos Karola

Bóbita Alapítvány kuratóriumi elnök

 

 

Támogatóink: Babák Mihály, GFF Szarvasi Gyakorló Ált.Isk. és Gyakorlóóvoda dolgozói, Dr Melis János, Dr Kozma Gábor, Dr Lipcsei Imre, Kovács Katalin, Ozsváth Zsuzsanna, Kécskei Imre, Dr Benczéné Kardos Karola, Tóthné Truczka Anna, Csipainé Kituljak Rita, 1.osztály szülői közössége, Mini Magyarország, Plain and Build, Bayer Hungária Kft., Integrál Építő Zrt., BITO, Kamilla Reformház, Mamutec, Paletta Üzletház, Zsapír Bt., Gallicoop Zrt., Podani Mihály, Korona Gyorsétterem, Riceland, Molnár Krisztina, Cervus Gast, Bázis-húsker Kft., Szarvas Takarék, Darida Ildikó, Szarvasi Vas- és Fémipari Zrt., Spar Magyarország, Pioneer, Gergely Szilvia, Mucha György, Menő-Hús Kft., Barta Kornél, Young-Hús, Fazekas Nyomda, Nagy Gabriella és Balangó Róbert, City Grill, Bella Fodrász Stúdió, Szpisjak Tünde, Art Kelim Kft., Járó Aranka, CarSpa kézi autómosó, Fujilabor.hu, Nagy Sándor, Bőröv.hu, Szarvasi Gyógyfürdő, Benke cukrászda, Dezső Heni Nail Art, Coop Zrt., Korbely Péter, Misa-Farm Kft., Darida Szilvia, Mayo Chix, Szarvasi Agrár Zrt., Magdaléna Élet-Virág, Molnárné Nyúl Nóra, Nagy Ágnes, Kalamáris Papír-Írószer Gyomaendrőd, Napos Garázs Szolárium, Pálfalvi Szilvia, Körös-Menti Turisztikai Egyesület, Paluskáné Udvarhelyi Judit, Azsódi Zsófia, Kisné Szalai Edina, Szedlák Eleonóra, Tatár Tünde - Posta Biztosító, Dr Fest Sarolta, Bíró Gyula, Hodálik Pál, Földesi Zoltán, Vajda Péter Evangélikus Gimnázium, Szlovák Általános Iskola, Kökény Attila, Huszár Istvánné, Valach Róbert, Földesi Zoltánné, Lestyán Erzsébet, Szakács Mihályné dr., Sass József, Ricsilla Sport, Print2000 Nyomda, Liget Wellness és Konferencia Hotel, Szirén Ruházati Kft., Borostyán Gyógyszertár, Régi Ízek Sütiháza, Ahoy Bt., Fornetti, Bencsik Katalin gyógymasszőr, Szarvasi Mozzarella Kft., Rágyi és Társai Bt., Onix Ékszer, Körös Dragon Sárkányhajós és Szabadidős SE, Cziglédzsky Marianna EV., Mf Agrária Kft., Szarvasi Városgazdálkodási Kft., Biohungaricum, Medius Mosoda, Medi-Invest, Szaszák Ildikó, Riceland, BB-Textil, Molto-Car Kft., Békés Megyei Hírlap, Weber terranova, Taskóné Nádudvari Dionézia, Némedi Trafik Bt., Hidasiné Szatncsik Anna, Líra Könyvesház, Fekete Noémi, Mokka Delicates Bistro, Hidasi Birtok Kft., Talizmán Játékbolt, Bakula János, Rádió Szarvas, Korbelyné Új Réka, Alföldvíz Zrt.,  Janurik Anett, Szarvasi Fit Life Team, Szentandrási Sörfőzde, Nagy Zsuzsanna, Szitakötő Természetgyógyászat, Tusjak Péter, Wish You, Makan Zsuzsanna, Margaréta Virágüzlet - Szikoráné Makan Éva, Montvajszkiné Bátor Anna, Kozma Mihályné, Kardos Ferenc.Galéria

Szarvasi Hét

Youtube