Gál Ferenc Főiskola Szeged

A 2019/2020 tanév jelmondata Hiszen Isten nem a csüggedtség, hanem az erő, a szeretet és a józanság lelkét adta nekünk. (2Tim, 1,7)
2020.6.05., Fatime névnapja van.
Betűméret:  A   A   A

Versenytáncos sikerek a Gyakorlóban…

A gyakorlós versenytáncosok idén szeptembertől igazolt versenykönyves versenyzőként kezdték meg táncos karrierjüket. Első versenyük az Országos Bajokság volt, ahonnan bíztató eredményekkel tértek haza. Alig két hónap alatt összesen hét versenyen képviselték egyesületüket és iskolájukat az ország különböző pontjain. A gyermekek tehetségét és szorgalmát bizonyítja, hogy minden versenyről döntős helyezésekkel tértek haza.

Bartolák Levente és Sass Júlia négy bronz éremmel, hat ezüst éremmel és egy arany éremmel lett gazdagabb, valamint latin táncokból felsőbb kategóriába kvalifikálták magukat, így februártól újabb kihívások elé néznek.

Sonkoly Ákos és Baráth Luca tizenhat alkalommal szerepeltek döntőben, és háromszor állhattak dobogóra. Standard és Latin táncokban is méltón képviselték egyesületüket a parketten.

Bencsik Bence és Lipcsei Laura szintén sikeres évet zártak, négy bronz érmet, négy ezüst érmet és egy arany érmet érdemeltek táncukkal. A következő kihívás számukra a februári E Osztályos Hattánc Országos Bajnokság, amelyre már hetek óta megkezdték a felkészülést.

Gratulálunk a párosoknak és további sikerekben gazdag szezont kívánunk nekik!

 

Makan Zsuzsanna táncpedagógus