Gál Ferenc Főiskola Szeged

A 2019/2020 tanév jelmondata Hiszen Isten nem a csüggedtség, hanem az erő, a szeretet és a józanság lelkét adta nekünk. (2Tim, 1,7)
2020.6.04., Bulcsú névnapja van.
Betűméret:  A   A   A

Verselni Arany…


Lestyan-Goda Sára szamóca csoportos óvodás számára többszörösen is, hiszen ő képviselhette a GFF Szarvasi Gyakorló Általános Iskola és Gyakorlóóvoda óvodásait az Arany János születésének 200. évfordulója tiszteletére megrendezett területi szavaló versenyen. A Szarvasért Alapítvány által megszervezett, az Emberi Erőforrások Minisztériuma által támogatott rendezvényt a GySzC Székely Mihály Szakgimnáziuma, Szakközépiskolája és Kollégiuma könyvtárában nyitotta meg Závogyán Judit az Alapítvány elnöke, valamint Hodálik Pál Szarvas város alpolgármestere. A szavalóversenyen 5 település legjobbjai mérték össze felkészültségüket.

A köszöntő gondolatok után külön termekben zajlott a korcsoportonkénti döntő az óvodások, alsó tagozatosok, felső tagozatosok, középiskolások és főiskolások számára. Minden csoportban háromtagú zsűri értékelte a versmondókat. Az óvodások korcsoportjában 13 versmondót hallgathattunk meg. Sára magabiztos kiállásával, remek szavalatával az I. helyet szerezte meg, nagy örömet okozva ezzel felkészítőinek: Szalbotné Kovács Mária és Palyafári Fruzsina óvodapedagógusoknak.

 

Szalbotné Kovács Mária szakvezető óvodapedagógus

Gratulálunk!