Gál Ferenc Főiskola Szeged

A 2019/2020 tanév jelmondata Hiszen Isten nem a csüggedtség, hanem az erő, a szeretet és a józanság lelkét adta nekünk. (2Tim, 1,7)
2020.6.03., Klotild, Pünkösd névnapja van.
Betűméret:  A   A   A

Téli OVIGALÉRIA megnyitó a Gyakorlóban…

Idei tanévünk második ovigaléria megnyitóján nagy szeretettel köszöntöttük Deák Márta alkotónkat, aki szerteágazó alkotói tevékenységének egy kis szeletét mutatta be a mai napon intézményünkben, a Gál Ferenc Főiskola Gyakorlóintézményében. 

Alma és Cseresznye művészeti csoportos gyermekeink számára jeles alkalom egy-egy ilyen megnyitó, hiszen nem csupán megcsodálhatják a kiállított műveket, hanem kötetlen beszélgetés közben az együtt alkotásra is lehetőségünk nyílik. Szorgos kis kezek tevékenykedhettek tűvel, cérnával, majd együtt gyönyörködhettünk az elkészült kis virágokban.

Márti márciusig megtekinthető munkái “gépi tűzéssel” készültek, és bár két nagy kiállítást tudhat maga mögött, eddig ezek a darabok nem kerültek még bemutatásra a nagyközönség előtt. 

“Az élet tartalmát a nagy feszültség, az  alkotás pillanatai jelentik, nem pedig a létezés kalendáriumi időszaka.” Márai Sándor

 

Monostoriné Sándor Nelli óvodapedagógus


      

 

      
      

 

      

      

 

      

 

      

 

 


További sajtómegjelenés:

Newjság