Neptun, Webmail és egyéb belépések

Gál Ferenc Főiskola Szeged

A 2017/2018 tanév jelmondata Mert aki sokat kapott, attól sokat követelnek, és akire sokat bíztak, attól annál többet kívánnak. (Lk 12,48b)
2018.6.21., Alajos, Leila névnapja van.

Tornapályára fel! ...mert mozogni, mozdulni jó!

Március 10.-én immár szombati napon, ötödik alkalommal várta a leendő óvodásokat, az apróságokat, Bogyó és Babóca a GFF Gyakorlóóvodájába.

A jókedvről, a vidámságról a tavasz első csalogató napsugarai mellett a tornateremben felállított és kipróbálható mozgásos játékok is gondoskodtak.

A birtokba vett játékok utáni fáradalmaikat rövid időre egy újabb bábelőadás közben pihenhették ki a kicsik, ahol a már jól ismert, és hozzájuk visszatérő meseszereplők, Bogyó Babóca, és barátai mutatták meg ügyességüket, edzettségüket az erdei tornapályán.

Az előadás után még inkább kedvet kaptak a gyerekek, hogy újra birtokba vegyék a tornapályán elhelyezett mászókákat, ugrálókat, amiken egyre ügyesebben mozogtak.

A mozgás mellett kis kezeik ügyességét is kipróbálhatták, amikor a leendő óvó nénik a húsvéti ünnepvárás jegyében nyuszi bábok készítésére is invitálták őket.

Az elkészült alkotások után újabb érdekességekkel kedveskedtek a pedagógusok a játszóházba ellátogató gyerekeknek, és szüleiknek, mivel ezúton alkalmuk lehetett a leendő,

 - a Szamóca és az Alma csoportokba -  ellátogatni, és megismerkedni az ott lévő játékokkal, óvó és dajka nénikkel.

Bogyó és Babóca nem utoljára látogatott el a Gyakorlóóvodába.

Egy utolsó találkozásra várja a már jól ismert játszóházi barátait, akiknek újabb meglepetéssel készül április 14-én is!

 

Fabóné Nagy Andrea szakvezető óvodapedagógus

Tornapályára fel! ...mert mozogni, mozdulni jó!