Gál Ferenc Főiskola Szeged

A 2018/2019 tanév jelmondata ...akik igazságra tanítottak sokakat, tündökölnek örökkön-örökké, miként a csillagok. (Dán 12,3)
2019.5.21., Konstantin névnapja van.

Tornapályára fel! ...mert mozogni, mozdulni jó!

Március 10.-én immár szombati napon, ötödik alkalommal várta a leendő óvodásokat, az apróságokat, Bogyó és Babóca a GFF Gyakorlóóvodájába.

A jókedvről, a vidámságról a tavasz első csalogató napsugarai mellett a tornateremben felállított és kipróbálható mozgásos játékok is gondoskodtak.

A birtokba vett játékok utáni fáradalmaikat rövid időre egy újabb bábelőadás közben pihenhették ki a kicsik, ahol a már jól ismert, és hozzájuk visszatérő meseszereplők, Bogyó Babóca, és barátai mutatták meg ügyességüket, edzettségüket az erdei tornapályán.

Az előadás után még inkább kedvet kaptak a gyerekek, hogy újra birtokba vegyék a tornapályán elhelyezett mászókákat, ugrálókat, amiken egyre ügyesebben mozogtak.

A mozgás mellett kis kezeik ügyességét is kipróbálhatták, amikor a leendő óvó nénik a húsvéti ünnepvárás jegyében nyuszi bábok készítésére is invitálták őket.

Az elkészült alkotások után újabb érdekességekkel kedveskedtek a pedagógusok a játszóházba ellátogató gyerekeknek, és szüleiknek, mivel ezúton alkalmuk lehetett a leendő,

 - a Szamóca és az Alma csoportokba -  ellátogatni, és megismerkedni az ott lévő játékokkal, óvó és dajka nénikkel.

Bogyó és Babóca nem utoljára látogatott el a Gyakorlóóvodába.

Egy utolsó találkozásra várja a már jól ismert játszóházi barátait, akiknek újabb meglepetéssel készül április 14-én is!

 

Fabóné Nagy Andrea szakvezető óvodapedagógus

Tornapályára fel! ...mert mozogni, mozdulni jó!