Gál Ferenc Főiskola Szeged

A 2019/2020 tanév jelmondata Hiszen Isten nem a csüggedtség, hanem az erő, a szeretet és a józanság lelkét adta nekünk. (2Tim, 1,7)
2020.6.04., Bulcsú névnapja van.
Betűméret:  A   A   A

Gyakorlósok a XXIX. Zrínyi Ilona matematikaverseny eredményhirdetésén

A matematikaversenyek célja a tantárgy népszerűsétése, a tanulók logikus gondolkodásának mérése, és hogy a 2-12. osztályos tanulók összemérhessék matematikai tudásukat.

„ A matematika a kulcs és az ajtó a tudományokhoz” /Galileo Galilei/

Iskolánk, a Gál Ferenc Főiskola Szarvasi Gyakorló Általános Iskola matematika tehetségműhelyének tagjai harmadik  alkalommal neveztek be a Zrínyi Ilona Matematikaversenyre. A szorgalmas felkészülési időszakot követte a februári megmérettetés. A versenyen mindenki tudása legjavát adta. Az eredmény kihirdetésére majd egy hónapot kellett várni. A díjazottakat március 7-én Sarkad városa fogadta.

A Művelődési ház megtelt Békés megye 123 díjazott tanulójával és felkészítőikkel. Egy színvonalas műsor keretében osztották ki évfolyamonként a 15-15 tanulónak az oklevelet és a tárgyi jutalmat. Ekkor derült ki az elért helyezés is.

A megyében 1628 versenyző  mérte össze tudását, a kiemelkedő diákokat jutalmazták.

Makai Regina iskolánk 4. osztályos tanulója, aki a díjazottak között évfolyamában a megyei 13. helyet szerezte meg. Felkészítő tanárok: Lestyán Erzsébet és Grunerné Harmati Mária.

Uhljár Adrenn iskolánk 6.osztályos tanulója, aki a díjazottak között évfolyamában a megyei 15. helyet szerezte meg. Felkészítője: Litauszkiné Erki Katalin tanár.

Köszönjük, hogy az intézmény finanszirozta a tanulók nevezési díjait.

További sikereket kívánunk iskolánk tanulóinak!

 

 

Litauszkiné Erki Katalin tanár, mkv.