Neptun, Webmail és egyéb belépések

Gál Ferenc Főiskola Szeged

A 2017/2018 tanév jelmondata "Mert aki sokat kapott, attól sokat követelnek, és akire sokat bíztak, attól annál többet kívánnak." (Lk 12,48b)
2018.3.18., Sándor, Ede névnapja van.

Precizitás lépésről lépésre

Közös szakmai programok a KITE szakembereivel a következő hónapokban.

Intézményünk minden szakmai területen igyekszik a szakma legjobbjaival tartani a ritmust.

A KITE Zrt. a mezőgazdasági szektor legnagyobb szolgáltató és fejlesztő integrátoraként a szántóföldi növény- és zöldségtermesztéshez szükséges vetőmagokat, műtrágyát, növényvédő szereket, mezőgazdasági gépeket, öntözőberendezéseket és alkatrészeket értékesít, műszaki, szerviz és agronómiai szaktanácsadó hálózatán keresztül.  E szerte ágazó feladatok mellett nagy hangsúlyt fektet a cég a duális képzésre, a fiatal szakemberek, fiatal gazdák, képzésére. Ennek keretében iskolánkkal több közös kapcsolódási pontot tervez a cég a tanév második felében.

180208 kite 011.    program: AMS-RTK oktatás
AMS-RTK oktatás a mezőgazdasági precíziós navigációs rendszer erőgépeken történő használatának a bemutatását jelenti.
2018.02.19-én a KITE szakemberei érkeznek iskolánkba és mutatják be a legmodernebb navigációs rendszert a 13. és 14. évfolyamon tanuló mezőgazdasági gépésztechnikusoknak.

 

 

 

180208 kite 022.    program: Szakmai kirándulás a KITE nádudvari központjába
2018. február 20-án iskolánk 12. évfolyamos mezőgazdasági gépész tanulói meghívást kaptak Nádudvarra a KITE központi telephelyére.
Az üzemlátogatás keretében két előadást hallgathatnak meg:
-    A KITE Zrt. bemutatása
-    Precíziós mezőgazdaság Magyarországon
Az üzemlátogatás második felében egy bemutató séta keretében megismerhetik a géptelepet, illetve az újonnan épült logisztikai raktárt.

 

 

180208 kite 033.    program: Duális képzési lehetőségek bemutatása
2018. március hónapban a KITE szakemberei érkeznek iskolánkba és tájékoztatást adnak arról, hogy milyen lehetőségeket tud a cég biztosítani duális képzés keretében, mind a szakközépiskolában tanuló mezőgazdasági gépészeknek, mind az érettségivel rendelkező mezőgazdasági gépésztechnikusoknak.