Gál Ferenc Főiskola Szeged

A 2019/2020 tanév jelmondata Hiszen Isten nem a csüggedtség, hanem az erő, a szeretet és a józanság lelkét adta nekünk. (2Tim, 1,7)
2020.6.02., Kármen, Anita névnapja van.
Betűméret:  A   A   A

Határtalanul

Iskolánk és a Németh László Kollégium négy napon keresztül látta vendégül az aradi Csiky Gergely Főgimnázium turizmus-vendéglátás szakos tanulóit és osztályfőnökeit a HATÁRTALANUL program keretében. A programban résztvevő  22 aradi és 22 békési tanuló együtt töltött el négy élményekkel teli napot, melynek során együtt fedezték fel Békés és Békés megye turisztikai látványosságait és ismerkedtek meg a térség gasztronómiai hagyományaival.
A helyi programok közt szerepelt békési városnézés, Pálinka Centrum látogatás és rendhagyó irodalom óra is a Református Templomban, melynek témája Arany János Békés megyéhez való kötődése volt. A vendégek megismerkedhettek iskolánk életével és a csabai kolbász elkészítésének titkával is, melynek végeredménye egy hatalmas közös lakoma lett. A diákok számos ismeretet szerezhettek a gyulai és a békéscsabai kirándulások alkalmával a megye kulturális kincseiről. A programsorozatot egy nagyszabású búcsúvacsora zárta, melynek keretében az új barátságokat kötött fiatalok egy vidám estét tölthettek együtt.  Azt estnek  a Nagyház Pince Borozó adott otthont, ahol szakmai gyakorlatukat teljesítő tanulóink gondoskodtak a vendégek kiszolgálásáról.

FOTÓALBUM 1.

FOTÓALBUM 2.

 

180226 hatart 01

180226 hatart 02

180226 hatart 03

180226 hatart 04