Neptun, Webmail és egyéb belépések

Gál Ferenc Főiskola Szeged

A 2017/2018 tanév jelmondata Mert aki sokat kapott, attól sokat követelnek, és akire sokat bíztak, attól annál többet kívánnak. (Lk 12,48b)
2018.6.21., Alajos, Leila névnapja van.

Futsal megyei elődöntő

Futsal megyei elődöntőt rendeztek 2018. január 12-én pénteken Békéscsabán, mely eseményen az iskolának tanulói is rész vettek.

Első összecsapás a gyulai Göndöcs Benedek középiskola labdarúgóval törtent ahol 3-1 arányban csapatunk kikapott es a torna győztese is lett az ellenfelünk bár sokáig egy-egyre állt az eredmény de nem tudtuk a helyzeteinket gólra váltani. A második találkozón a Békéscsabai Trefort volt a kihívó és Fortuna sajnos elszegődött mellőlünk így kikaptunk 4-2-re ahol néha már vicces volt hogy a labda nem tud bepattanni a gólvonalon túlra. A harmadik összecsapás a hazai vendéglátó Szeberényi labdarúgóval következett, ahol az előző mérkőzés sikertelenséget felváltotta a gólözon és 5-2 re diadalmaskodott iskolánk csapata. Az utolsó mérkőzésén dőlt el a helyezések végső sorrendje ugyanis körbeverés alakult ki, győzelem esetén második helyen egy döntetlennel harmadikok lettünk volna de sajnos az ellenfél kapusa minden gólhelyzetben remekelt es nem tudtuk legyőzni a Békéscsabai Vízmű csapatát és kikaptunk 2-1-re.

Iskolánk tanulói remekül küzdöttek és kis szerencsével a második helyezést is elhozhattuk volna így be kellett érni az ötödik helyezéssel.

A csapat tagjai: Horvát Dávid, Kardos Bence, Jánki Istvan, Wágner Adrián, Laukó Viktor, Mucsi Zoltán, Recski Márk, Kecskeméti Gábor

Papy Zsolt
testnevelő

180116 futsal 01