Gál Ferenc Főiskola Szeged

A 2019/2020 tanév jelmondata Hiszen Isten nem a csüggedtség, hanem az erő, a szeretet és a józanság lelkét adta nekünk. (2Tim, 1,7)
2020.6.02., Kármen, Anita névnapja van.
Betűméret:  A   A   A

Futsal megyei elődöntő

Futsal megyei elődöntőt rendeztek 2018. január 12-én pénteken Békéscsabán, mely eseményen az iskolának tanulói is rész vettek.

Első összecsapás a gyulai Göndöcs Benedek középiskola labdarúgóval törtent ahol 3-1 arányban csapatunk kikapott es a torna győztese is lett az ellenfelünk bár sokáig egy-egyre állt az eredmény de nem tudtuk a helyzeteinket gólra váltani. A második találkozón a Békéscsabai Trefort volt a kihívó és Fortuna sajnos elszegődött mellőlünk így kikaptunk 4-2-re ahol néha már vicces volt hogy a labda nem tud bepattanni a gólvonalon túlra. A harmadik összecsapás a hazai vendéglátó Szeberényi labdarúgóval következett, ahol az előző mérkőzés sikertelenséget felváltotta a gólözon és 5-2 re diadalmaskodott iskolánk csapata. Az utolsó mérkőzésén dőlt el a helyezések végső sorrendje ugyanis körbeverés alakult ki, győzelem esetén második helyen egy döntetlennel harmadikok lettünk volna de sajnos az ellenfél kapusa minden gólhelyzetben remekelt es nem tudtuk legyőzni a Békéscsabai Vízmű csapatát és kikaptunk 2-1-re.

Iskolánk tanulói remekül küzdöttek és kis szerencsével a második helyezést is elhozhattuk volna így be kellett érni az ötödik helyezéssel.

A csapat tagjai: Horvát Dávid, Kardos Bence, Jánki Istvan, Wágner Adrián, Laukó Viktor, Mucsi Zoltán, Recski Márk, Kecskeméti Gábor

Papy Zsolt
testnevelő

180116 futsal 01