Gál Ferenc Főiskola Szeged

A 2019/2020 tanév jelmondata Hiszen Isten nem a csüggedtség, hanem az erő, a szeretet és a józanság lelkét adta nekünk. (2Tim, 1,7)
2020.6.01., Tünde névnapja van.
Betűméret:  A   A   A

A Gál Ferenc Főiskola képviselői 2019. december 7-én tartottak felvételi tájékoztatót a Főiskola képzéseiről Békéscsabán a Kós Károly Szakgimnáziumban.

A Gál Ferenc Főiskola képviselői 2019. december 7-én tartottak felvételi tájékoztatót a Főiskola képzéseiről Békéscsabán a Kós Károly Szakgimnáziumban a már érettségizett – OKJ-s képzésben résztvevő és az érettségi előtt álló diákoknak. Lestyánné Hricsovinyi Julianna - a Főiskolánk egykori etikatanár szakon végzett hallgatója, mint a Szakgimnázium igazgatóhelyettese  - köszöntötte a GFF képviselőit. Dr. Párduczné Szöllősi Andrea adjunktus az Egészség- és Szociális Tudományi Kar alapképzéseit mutatta be a jelenlévőknek, külön is kiemelve az Erasmus külföldi részképzési lehetőségeket, Vandlik Jánosné tanulmányi előadó a Gazdasági Kar alapképzéseiről és felsőoktatási szakképzéseiről informálta a  jelenlévőket, bemutatva a duális képzési lehetőségeket és részletezve a hallgatói juttatásokat. Kovács Katalin oktatási igazgató a Teológiai Kar képzéseiről, szakjairól és a Főiskola saját szervezésű hitéleti felvételijének követelményeiről, a nyári jelentkezési határidőről szólt, és a felsőoktatásban érvényes általános továbbtanulási információkról adott tájékoztatást, valamint a Pedagógiai Kari szakokat és a felvételi követelményeket ismertette.