Neptun, Webmail és egyéb belépések

Gál Ferenc Főiskola Szeged

A 2017/2018 tanév jelmondata Mert aki sokat kapott, attól sokat követelnek, és akire sokat bíztak, attól annál többet kívánnak. (Lk 12,48b)
2018.6.18., Arnold, Levente névnapja van.

Angol műveltségterületi kiegészítő képzés


Képzési helyszín: Gál Ferenc Főiskola, 6720 Szeged, Dóm tér 6.

A képzés tartalma:

A négy féléves képzés három féléven keresztül angol nyelvi képességfejlesztést, két féléven át országismereti beszédgyakorlatot, valamint szakmai tantárgy-pedagógiai kompetenciafejlesztést foglal magában, majd a záró félévben angol gyermekirodalmi kurzust is kínál. Mindvégig különleges hangsúlyt kapnak azok a módszerek és gyakorlati útmutatók, amelyek segítségével igazán hatékonnyá tehetik e tartalmak a 6-12 éves korosztály nyelvtanulását. A negyedik félévet tanítási gyakorlat és műveltségterületi szigorlat zárja. A képzést a Gál Ferenc Főiskola keresztény értékrendje és gyermekközpontú szemlélete közösen jellemzi.

Megszerezhető végzettség:

A képzés oklevél betétlap (igazolás) kiadásával zárul, amely az alap tanítói oklevéllel együtt érvényes, és az angol nyelv tanítására jogosít az általános iskola 1-6. osztályában. A betétlap (igazolás) államilag elismert, komplex felsőfokú nyelvvizsgával egyenértékű.

Részvételi díj: 120 000 Ft/félév.

Felvételi feltételek: tanítói diploma és államilag elismert középfokú B2 szintű komplex angol nyelvvizsga.

Azok a tanítói diplomások is jelentkezhetnek, akik még nem szerezték meg a B2 szintű komplex angol nyelvvizsgát. Ők az első tanév végéig kötelesek ezt megszerezni, illetve számukra angol nyelvű felvételi elbeszélgetést tartunk az alábbi időpontban, amelyek tartalma: a nyelvvizsgákon megszabott általános témakörök, valamint beszélgetés a szakmai tervekről, elhivatottságról.

Jelentkezési határidő:

2018. augusztus 25.

Jelentkezni a Főiskola honlapjáról (www.gff-szeged.hu/felveteli_2018) letölthető jelentkezési lapon lehet.

Felvételi időpontja:

Szeged, 2018. szeptember 7., péntek 10 óra

 

Bővebb felvilágosítás a Tanulmányi Osztálytól kérhető:

Cím: 6720 Szeged, Dóm tér 6.
Web: www.gff-szeged.hu    E-mail: to@gff-szeged.hu    Telefon: +36 62/313-151
Ügyfélfogadási rendje (Szeged): Hétfő—Péntek: 10.00-12.00      14.00-15.00