Gál Ferenc Főiskola Szeged

A 2018/2019 tanév jelmondata ...akik igazságra tanítottak sokakat, tündökölnek örökkön-örökké, miként a csillagok. (Dán 12,3)
2019.2.22., Gerzson névnapja van.

Angol műveltségterületi kiegészítő képzés


Képzési helyszín: Gál Ferenc Főiskola, 6720 Szeged, Dóm tér 6.

A képzés tartalma:

A négy féléves képzés három féléven keresztül angol nyelvi képességfejlesztést, két féléven át országismereti beszédgyakorlatot, valamint szakmai tantárgy-pedagógiai kompetenciafejlesztést foglal magában, majd a záró félévben angol gyermekirodalmi kurzust is kínál. Mindvégig különleges hangsúlyt kapnak azok a módszerek és gyakorlati útmutatók, amelyek segítségével igazán hatékonnyá tehetik e tartalmak a 6-12 éves korosztály nyelvtanulását. A negyedik félévet tanítási gyakorlat és műveltségterületi szigorlat zárja. A képzést a Gál Ferenc Főiskola keresztény értékrendje és gyermekközpontú szemlélete közösen jellemzi.

Megszerezhető végzettség:

A képzés oklevél betétlap (igazolás) kiadásával zárul, amely az alap tanítói oklevéllel együtt érvényes, és az angol nyelv tanítására jogosít az általános iskola 1-6. osztályában. A betétlap (igazolás) államilag elismert, komplex felsőfokú nyelvvizsgával egyenértékű.

Részvételi díj: 120 000 Ft/félév.

Felvételi feltételek: tanítói diploma és államilag elismert középfokú B2 szintű komplex angol nyelvvizsga.

Azok a tanítói diplomások is jelentkezhetnek, akik még nem szerezték meg a B2 szintű komplex angol nyelvvizsgát. Ők az első tanév végéig kötelesek ezt megszerezni, illetve számukra angol nyelvű felvételi elbeszélgetést tartunk az alábbi időpontban, amelyek tartalma: a nyelvvizsgákon megszabott általános témakörök, valamint beszélgetés a szakmai tervekről, elhivatottságról.

Jelentkezési határidő:

2018. augusztus 27.

Jelentkezni a Főiskola honlapjáról (www.gff-szeged.hu/felveteli_2018) letölthető jelentkezési lapon lehet.

Felvételi időpontja:

Szeged, 2018. szeptember 7., péntek 10 óra

 

Bővebb felvilágosítás a Tanulmányi Osztálytól kérhető:

Cím: 6720 Szeged, Dóm tér 6.
Web: www.gff-szeged.hu    E-mail: to@gff-szeged.hu    Telefon: +36 62/313-151
Ügyfélfogadási rendje (Szeged): Hétfő—Péntek: 10.00-12.00      14.00-15.00