Gál Ferenc Főiskola Szeged

A 2019/2020 tanév jelmondata Hiszen Isten nem a csüggedtség, hanem az erő, a szeretet és a józanság lelkét adta nekünk. (2Tim, 1,7)
2020.6.04., Bulcsú névnapja van.
Betűméret:  A   A   A

2016. november 28-án gyúltak fel a fények a Pedagógiai Kar és a Gyakorló Vajda Péter utcai közös bejárójánál, ahol közel négyszáz monogramozott mézeskalács hirdeti az adventi időszak kezdetét. Első alkalommal Bíró Gyula igazgató fogalmazta meg advent üzenetét, és gyújtotta meg az adventi koszorú első gyertyáját. Az iskola Angyal kórusa karácsonyi énekekkel szolgált, majd az első adventi alkalom zárásaként közös imádság és éneklés zárta a kora estét.

Galéria az 1. gyertyagyújtáshoz

 

2016. december 5-én ragyogtak fel újra a fények a Gyakorlóintézmény Vajda Péter utcai bejárójánál, ahol közel négyszáz monogramozott mézeskalács hirdeti az adventi időszak kezdetét. Második alkalommal Dr. Fest Sarolta dékánhelyettes asszony fogalmazta meg a várakozás üzenetét, és gyújtotta meg az adventi koszorú második gyertyáját. A gyakorlós Angyal kórus mellett, a főiskolai kórus közreműködésével, Tamás Margit karvezetésével csendültek fel ünnepi énekek.

Galéria a 2. gyertyagyújtáshoz


A HARMADIK ADVENTI GYERTYA MEGGYÚJTÁSA A GYAKORLÓBAN.
A GFF Gyakorlóintézményében a harmadik adventi gyertyát december 12-én 16 órakor gyújtotta meg Szakács Mihályné dr. ny. főigazgató, főiskolai tanár. Iskolásaink élő betlehemmel készültek, megelevenítve a születéstörténetet. Közreműködött az iskola Angyal kórusa. A gyertyagyújtást az intézmény közössége közös énekléssel zárta.

Galéria a 3. gyertyagyújtáshoz


NEGYEDIK ADVENTI  GYERTYA MEGGYÚJTÁSA

A GFF Gyakorlóintézményében a ​negyedik​ adventi gyertyát december ​21​-én ​10​ órakor​, az Ambrus atya vezetésével​ tartott iskolai szentmisén gyújtotta meg Bíró Gyula igazgató,
Koppányiné Langó Zsuzsanna és Huszár Istvánné igazgatóhelyettesek és Gyekiczki Istvánné hitoktató.
Első osztályosaink betlehemi játékkal szolgáltak, megelevenítve a születéstörténetet. Közreműködött az iskola Angyal kórusa.

Galéria a 4. gyertyagyújtáshoz